Vælg en side

B.93 ændrer besætningen i truppen.

 

Vi vender tilbage annonceringen af nye spillere, men først og fremmest vil vi gerne tage pænt afsked med disse som af forskellige grunde stopper i B.93.

Klubben siger pænt farvel til:

Christian Stokholm (født 16. april 1992) fik sin debut første kamp i sæsonen 2018. Christian stopper på grund af travlhed (uddannelse og familieforøgelse), og var holdets kloge anfører i over 50 kampe. Christian er en rutineret og afbalanceret forsvarsspiller. Det var en overraskelse, at han skiftede fra Bk. Frem til B.93, men Stokke har været en stor gevinst at have i truppen.

Nicolai Olsen (født 5. maj 1996) kom til B.93 fra Brøndby i sommeren 2013. Han blev topscorer for U19-holdet og rykket op i vores divisionstrup, hvor han var fast på holdet i en lang periode. Nicolai blev landskendt for at lave det hurtigste mål i danske fodbolds historie. Nicolai tager tilbage til Bornholm bl.a. grundet uddannelsesplaner.

Matthias Andersen (født 27. april 1997) fik sin debut i sæsonens første kamp i 2018 – og blev hurtigt fast venstre back, men i denne sæson har han haft svært at erobre en stamplads, og fra klubbens side har man besluttet ikke at forlænge med “Maddie”.

Godwin McKay (født 20. juli 1995) kom til klubben i 2018 fra Malta, og han fik sin debut samme år for B.93. Han har altid har haft en god indstilling til sit fodboldspil og sine holdkammerater. Godwin har været en populær person i klub og trup.

Haitam Hajjami (født 4. maj 1997) har kontraktudløb og får ikke forlænget.

Ydermere er Kelvin Padi (født 9. november 1997) og Mehdi Djemai (født 14. december 1996) ikke med i truppen til opstarten efter sommerpausen.

Vi giver det sidste ord til anføreren og sportsdirektøren.

Christian Stokholm

– Efter to gode år i klubben, har jeg valgt at stoppe med at spille fodbold.

– Jeg har et studie, som kræver rigtig meget og så har jeg fået en lille søn i april, der gør at tingene desværre ikke kan hænge sammen for mig tidsmæssigt. Jeg har været utrolig glad for den modtagelse og støtte jeg har fået, fra jer supportere og det skal I for alt i verden fortsætte med at give videre til de unge.

– Jeg har aldrig spillet i en trup, der er så talentfuld som den nuværende og netop talentudviklingen, var en af de ting der tiltalte mig fra starten af. Det kommer til gavn nu, hvor den ene efter den anden får debut.

– Det har været to fantastiske år og jeg glæder mig til at se jer alle sammen på den anden side af kridtstregerne.

Patrick Mtiliga

– Der er jo forskellige grunde til disse nævnte spillere ikke er med i truppen til opstarten efter sommerpausen, men fælles for dem alle har været, at de har været en fornøjelse at arbejde og kommunikere med.

– Alle spillerne har haft en stor andel af vores opbygning af vores fremtid som fodboldhold og klub. Jeg ønsker dem alle held og lykke fremover, uanset hvad de skal.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.