Vælg en side

B.93 og Danny Jung skilles.

 

Vores 1. herresenior – som aktuelt befinder sig i 2. division – skal have ny cheftræner. Efter to års samarbejde udløber Danny Jungs kontrakt 31. december, og den forlænges ikke.

Bestyrelsesformand for B.93 ApS Lars Lüthjohan Jensen

– Danny har gjort et fantastisk stykke arbejde henover de seneste to år. Ikke bare i relation til 1. senior herrer, men også i relation til samarbejdet med ungdomsakademiet, som nu er fuldt integreret med 1. senior.

– Vi har under Danny opnået et delmål om at have 80% spillere af egen avl og en gennemsnitsalder på ca. 21 år på vores 1. hold.

– Tiden er nu kommet til i højere grad at få ensrettet spillestilen og udtrykket til kampe. Her har vi vurderet, at der er behov for lidt nye kræfter.

– Vi har ikke lagt os fast på, hvem der skal overtage roret efter Danny, men vi har et par dygtige kandidater i kikkerten. B.93 ønsker Danny alt held og lykke fremover.

Danny Jung

– Vi har i efteråret haft lidt udfordringer med at få vores gode træningsniveau ført ud i kamp ofte nok. Det har også gjort, at vi ikke har fået de points som vi burde. Jeg synes, at vi har en god trup, med en god blanding af rutine og spændende unge spillere. Vi træner virkelig godt, men har måske ikke i høj nok grad præsteret i kampene.

– Vi har i dette efterår været lidt ramt af skader og spillere der på skift præsterer under normalt niveau. Dermed har manglet lidt kontinuitet og relationelt, primært i den offensive del af spillet. Overordnet set er det dog den manglende tydelighed i spillestil der har gjort, at Lars ønskede at gå en anden vej, og det accepterer jeg selvfølgelig.

– Jeg synes dog at den seneste periode har vist hvilket godt niveau truppen har, og jeg er derfor selvfølgelig endnu mere ærgerlig over, at jeg ikke kan arbejde videre og jagte oprykningsspillet med drengene efter nytår.

– Jeg har været taknemmelig over at få mulighed for at stå i spidsen af min hjerteklub og stolt over at repræsentere denne fantastiske klub, de gode drenge i truppen, en fantastisk stab og dedikerede fans. Jeg ønsker det allerbedste for dem alle, og jeg håber da, at det ikke er et farvel, men et på gensyn engang i fremtiden.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.