Vælg en side

Vores 1. senior for kvinder har sagt farvel til holdets topscorer Hannah Holgersen, som skal i praktik ved DR Sporten i Århus.

B.93 har hjulpet angriberen med at få aftalt prøvetræning med AGF, som Hannah har været rigtig glad for. Hun har trænet et par gange med holdet fra Aarhus og skal spille første træningskamp for AGF i denne weekend.

Det er en spiller, som har betydet meget for B.93’s succes i efteråret, så det er pæne ord cheftræneren har om sit (nu tidligere) angrebs-es.

Rasmus Good udtaler

– Det er blandede følelser man står med, når vi skal tage afsked med Hannah Holgersen. Vi er virkelig glade for den udvikling hun har været igennem siden sommer og hun blev en vigtig brik for os igennem efteråret.

– Hun var især flyvende i oprykningsspillet, så det er jo også derfor vi er kede af at skulle sige farvel til hende allerede, fordi hun bidrog så godt til holdets sportslige udvikling og den succes vi oplevede igennem efteråret.

– Vores vision med holdet er jo også, at det er et sted hvor den personlige ambition går hånd i hånd med ambitionen om at opnå noget sammen som hold, så vi har lagt mange kræfter og timer i hendes udvikling på og udenfor banen.

– Da vi kom i Kvalifikationsligaens sidste kampe, var Hannah ikke fast starter. Jeg havde aldrig set hende spille og hun virkede afklaret med rollen, men ville gerne gøre opmærksom på sig selv og at hun ville konkurrere om fast spilletid og i det mindste bare have chancen for at vise sig frem.

– Hannah fik chancen i den nye sæson og arbejdede sig mere og mere ind i varmen og var til slut en helt naturlig fast starter og sågar også en af de mest scorende spillere i truppen. Hun var dygtig til at linke med de andre og få spillere retvendt på bolden i mellemrum, imens hun selv var en dygtig afslutter, intelligent presspiller og havde en god fornemmelse for dybdeløb og løb i feltet.

– Jeg håber at hun bider sig fast og får en fast plads i truppen, det under vi hende.

Hannah Holgersen

– Jeg har efter en sjov og givende tid i B.93 valgt at søge nye veje. I den forbindelse har besluttet mig for at tage chancen og flytte til Aarhus, hvor jeg skal i praktik hos DR Sporten. Jeg håber stadig at kunne finde lidt tid til fodbold, hvorfor jeg lige nu prøvetræner i AGF.

– B.93 har givet mig en masse fede og mindeværdige oplevelser, både på og udenfor banen. Jeg har haft nogle gode år i klubben og jeg kommer til at savne alle dem på og omkring holdet, der har været med til at løfte stemningen på selv de mest kedelige og grå hverdage.

– Tiden i klubben har været med til at udvikle mig meget som spiller, og givet mig en masse muligheder for at komme godt videre. Det har været en kæmpe fornøjelse og jeg tænker klart, at fremtiden er åben for et “på gensyn”.

Bonusinformation

Til daglig studerer Hannah Film- og medievidenskab på Københavns Universitet.

Hannah var ugens profil i 93’eren 11. november 2020, hvor hvor hun blandt andet kunne fortælle at hun var træt af, at den nye Bond #25 fil No Time to Die hele tiden blev udskudt.

Hannah kom til B.93 fra FC Damsø, og hun har tidligere spillet U18 DM fodbold i Brøndby IF og ungdomsfodbold i Frederiksværk, Melby-Liseleje, Hillerød GI og BSF.

B.93 ønsker Hannah god vind i fremtiden.

Skrevet af Claus Vandborg.
Fotos af Claus Vandborg.