Vælg en side

B.93 og Vendsyssel FF har indgået aftale om salg af Sebastian Czajkowski til Vendsyssel FF. Aftalen træder i kraft pr. 1. juli 2018, og Sebastian fortsætter således sæsonen ud for B.93.

Frank Nielsen. Foto: Christian Midtgaard.

Sportschef Frank Nielsen udtaler

– Det er altid glædeligt, når det lykkedes at sende et af vores ungdomstalenter videre til en tilværelse som fuldtidsprofessionel. Sebastian har vist rigtig klubånd og har været helt indforstået med at blive og hjælpe os i nedrykningsspillet her til foråret. Stor cadeau til ham for det.

– Som klub er det altid ønskeligt at holde på alle dygtige spillere, men hvis vi skal fortsætte med at tiltrække de dygtigste ungdomsspillere, så er det nødvendigt, at vi viser, at vi også varetager spillernes interesser og ønsker. Vi er samlet set meget tilfredse med handlen.

B.93 har en ung trup krydret med nogle meget erfarne divisionsspillere, og der står flere spillere på spring til at overtage Sebastians rolle efter sommerferien.

Danny Jung. Foto: Mark Bernquist.

Cheftræner Danny Jung udtaler

– Sebastian er en rigtig dygtig og uortodoks spiller, som naturligvis bliver svær at erstatte.

– Vi mener dog, at vi har tilstrækkeligt med offensive spillere i truppen og i ungdomsafdelingen til at kunne bevare niveauet i 2. division.

– Lige nu koncentrerer vi os dog blot om at holde fokus på at gøre det godt i det ubehagelige nedrykningsspil. Her er jeg meget glad for, at Sebastian stadig er til rådighed.