Vælg en side

Flot gestus fra fanklubben.

 

Fanklubben har over to weekender samlet 10.000 kr. sammen, som søndag formiddag blev overrakt til bestyrelsesmedlem fra B.93 Kontraktfodbold ApS, Ole Ringheim. Dette skete på B.93’s anlæg med alle regler omkring afspritning, håndtryk, afstand osv. taget i betragtning

Med den driftige formand Brian Nehm  i spidsen, har man samlet 10.000 kr sammen over to fiktive kampe, hvor folk kunne købe “adgangsbillet” og  “mad/drikke”. Dette regnet ud alt sammen til et beløb, man normalt ville købe på en kampdag.

Vi fik et par udtalelser:

Brian Nehm

– Mange klubber har kørt med forskellige indsamlings tiltag i forbindelse med Covid-19, så derfor tænkte jeg hvorfor ikke også i B.93. Min plan var egentlig “bare” at samle 5.000 kr.

– Henover to weekender med fiktive kampe, hvor folk kunne købe indgangsbillet, samt fiktiv mad/drikke, alt sammen noget man normalt ville købe på en kampdag.

– Efter to weekender havde jeg en tro på at vi kunne samle 10.000 kr. så vi kørte en ekstra weekend, vi kom i mål, og jeg er utrolig stolt over så mange mennesker har støttet op, uanset om man har givet 10 kr. eller 150 kr., så er det bare fantastisk.

– Jeg vil gerne takke de mange mennesker som har vist vi kan stå sammen i B.93, selv i en så svær tid som denne hvor vi alle savner fodbolden.

Victor Michaelsen

– På vegne af 2. divisionstruppen skal der lyde en tak for støtten til bødekassen. De penge falder på et tørt sted, og vi er glade for den økonomiske støtte og opbakningen, ligesom som vi altid er glade for fanklubbens loyalitet.

Ole Ringheim

– Det er dejligt at have en fanklub, som hjælper og støtter 2. divisionsholdet og klubben, både i de gode, men også dårlige tider. Vi er meget taknemmelige for støtten gennem dette initiativ.

– I samarbejde med fanklubben vil vi gerne videregive 5.000 til 1. herreholdets bødekasse, som også er presset for tiden. Herudover vil vi gerne donere 5.000 til dækning af mulige præmier til en ungdomsturnering, som klubben forsøger at afvikle i august.

– Udover vi håber på at komme igang med træning og kampe inden for de nærmeste dage og uger, er det fortsat nødvendigt for os at kigge på den samlede økonomi. Vi håber stadig at folk, medlemmer og fans, vil støtte op omkring holdet, bl.a. gennem køb af vores flotte kamptrøje på B.93’s kontor.

 

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.