Vælg en side

B.93’s 1. herreseniorhold har forstærket sig med en ny spændende offensivspiller, nemlig 22-årige Sebastian Koch, som er kommet til vores bedste seniorhold på en lejeaftale.

Vi bad vores sportsdirektør Patrick Mtiliga om en beskrivelse af vores nyeste medlem af divisionstruppen.

Patrick Mtiliga udtaler

– Sebastian er kantspiller, som vi har store forventninger til. Vi har lavet en fin aftale, i godt samarbejde med Claus Jensen fra NFA.

– Sebastian er hentet for at være i startopstillingen og dermed sender vi et signal om vi er seriøse med at forstærke holdet. Det er en proces, og en del vores plan at gøre truppen bedre. Dette også for øge vores træningskvalitet, simpelthen for at få et stærkere hold og en bedre trup.

– Jeg føler dialogen er forløbet konstruktivt, med Danny og Claus som medspillere – så vi ser frem til at præsentere Sebastian for vores trofaste fans og tilskuere.

– Samtidig vil jeg gerne ønske alle i B.93 en glædelig jul og et godt nytår, slutter Patrick Mtiliga

Vi bad selvfølgelig også Sebastian (som har trænet to gange med B.93’s trup) om en udtalelse.

Sebastian Koch udtaler

– Jeg har en god fornemmelse for mit skifte til B.93, og jeg håber at kunne bidrage til at holdet kan komme med i “Top 6” og have succes der.

– Dette ved at lave mål, lægge op til dem og være en forstærkning offensivt.

Tillykke til Patrick og ledelsen omkring 2. divisionsholdet med denne tilgang til truppen – det skal blive spændende at følge holdet i den nye sæson. Første turneringskamp kamp i 2019 er lørdag 9. marts på Østerbro Stadion mod Hillerød med kick-off kl. 15.00.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Nicolai Kaas Nordstrøm.