Vælg en side

Som næste led i den nye strategi for B.93’s professionelle afdeling, kan vi med glæde meddele, at vi er lykkedes med fast at tilknytte Mikkel Bonke til at hjælpe med at implementere konceptet omkring Institut for fodbold.

Målet med instituttet er, at alle indsatser i den professionelle afdeling bliver et led i at uddanne fodboldspillerne til at mestre et godt eliteliv på og uden for banen.

Mikkel Bonkes hovedopgave bliver at udvikle det sportspsykologiske ben af instituttet, som skal sørge for at udvikle den enkelte spillers vindermentalitet og en træningskultur, der understøtter dette. Det betyder også, at Mikkel får ansvaret for et team af sparringspartnere, som skal sørge for, at hver enkelt spiller får relevant personlig sparring, som vi tror meget på i B.93. Her vil Mikkel skulle udvikle nye måder, hvorpå man kan anvende den erfaring tidligere professionelle fodboldspillere, som eksempelvis Christian Poulsen og Per Krøldrup har fra international fodbold tillige med den viden som kandidater fra idræts- eller psykologistudier har erhvervet sig.

Samme princip vil vi på et senere tidspunkt anvende på andre områder som kost, fysisk træning og tests. På den måde bliver Institut for fodbold stedet, hvor faglig ekspertise udvikles sideløbende med spillerudvikling i en mere teambaseret og eksperimenterende form end tidligere set i fodbold.

Mikkel Bonke udtaler

“Jeg er rigtig glad for at være begyndt, og truppen og holdet omkring har taget rigtig godt imod mig og mine tiltag.

B.93’s nytænkning indenfor fodbolden stemmer rigtig godt overens med den måde som vi arbejder på i Vindermentalitet, hvor der fokuseres på at bygge nære relationer, og at turde tænke anderledes i jagten på toppræstationer. Jeg er derfor sikker på, at vi sammen går en spændende fremtid i møde.”

Mikkel Bonke er uddannet cant. scient. i idræt og kommer fra firmaet Vindermentalitet, hvor han arbejder med at udvikle vindermentalitet for talenter og performere i dansk eliteidræt.

Jonas Klausen udtaler

”Tilknytningen af Mikkel Bonke er et stort skridt i retning af at få professionaliseret udviklingen og uddannelsen af vores spillere.

Initiativet skal ses i forlængelse af ansættelsen af Sune Lærkedahl Jensen som fuldtidstræner. Vi er meget begejstrede for, at vi kan blive ved med at bygge på i relation til at skabe de bedst mulige rammer for vores spillere.

Mikkel Bonkes tilknytning omfatter ikke bare 1. senior, men involverer også vores ungdomsspillere, og på sigt det mentale udtryk i klubben generelt. Vores spillere har udvist stor forståelse for, at det kan betale sig at bruge midler på ressourcer, der kommer hele holdet og klubben til gode og ikke blot fokusere på lønninger til den enkelte spiller. Så en stor tak til spillertruppen, der her i høj grad hylder kollektivet.”

For yderligere spørgsmål, så kontakt venligst

Mikkel Bonke
Mobil: 40 51 53 55
mb@vindermentalitet.dk

 

 

 

eller

Jonas Klausen
Adm. direktør i B.93 Kontraktfodbold ApS
Mobil: 31 36 18 93
jk@b93.dk