Vælg en side

Lyseng IF – B.93 0-2 (0-1)

0-1 Olcay Senoglu (30′)
0-2 Emil Dyre (straffe, 75′)

Kunstgræsbanen i Lyseng
100 tilskuere

Før kampen havde B.93 28 point, og kom med en fabelagtig form. Holdet havde ikke tabt i fem kampe og kun sat på to point til af de sidste mulige 15, det skulle blive endnu bedre.

Indrømmet – der er spillet bedre fodboldkampe i landet, end den lidt søvnige kamp, men B.93 skal have ros for at kontrollere opgøret fra start til slut. I det hele taget virker det som Danny Jung ikke kan gøre noget forkert taktisk i disse dage, og han og holdet er gået fra en tvivlsom periode, til at være udrustet med mega selvtillid.

Lyseng er dårligste hold i rækken, og havde meget lidt at byde på – det skal udeholdet have ros for. I perioder kørte B.93 bolden rundt og det blev ikke til mange muligheder for Lyseng. Der var forsøg på træværket til det næsten “navnemæssige tvillingepar” Emme og Olle, men forinden havde sidstnævnte bragt 93 foran. Wander og Barir kunne have også scoret, men det blev indskiftede Dyre ( på straffepark to minutter efter han var kommet ind) der slukkede for spændingen i Jylland.

Efter slutfløftet kunne holdets anfører Martin Heisterberg hæve armene i triumf og uanset modstanderens niveau, så er det en præstation at vinde fem ud af de sidste seks kampe, og allerede nu begynder man at tænke på om holdet også kan vinde på  hjemmebane i weekenden mod VSK Aarhus.

Vi fik en udtalelse af fanklubbens formand Brian Nehm: “Det var en kamp hvor B.93 var et niveau bedre end hjemmeholdet og jeg følte ikke sejren var i fare på noget tidspunkt.”

Skal I have uddybet dette, så finder I Brian ved en tromme til næste hjemmekamp. Mere info om tid og sted følger.

Holdet på banen

Conrado da Costa Januario

Adam Emme
Martin Heisterberg
Morten Fraysse
Emil Farver

Anton Peterlin (ud 65′)
Mikkel Mouritz
Søren Nørgaard

Olcay Senoglu
Marcus Salandy-Defour (ud 25′)
Daniel Barir (ud 73′)

På bænken

Mads Walther
Emil Dyre (ind 73′)
Kristian Holm (ind 65′)
Frederik Kofoed
Carl Emil Kristensen
Jack Wander (ind 25′)
Victor Michaelsen

Kampreferat v) Claus Vandborg.
Foto af Mark Bernquist.