Vælg en side

Vi er glade for at fortælle om to kontraktforlængelser.

 

B.93’s ledelse har forlænget med to spillere.

Lauge Persson (født 9. februar 2000) og Haitam Hajjami (født 4. maj 1997) er to af de spillere B.93 gerne ville sikre sig blev i vores klub, og nu har man fået deres underskrift på at de fortsætter.

Vi bad logisk nok sportsdirektør Patrick Mtiliga og cheftræner Danny Jung om et par ord i anledning af forlængelserne.

Patrick Mtiliga udtaler

– Lauge er en dygtig teknisk spiller med et et godt overblik for spillet. Han har allerede spillet et par kampe, hvor vi har fået en forsmag på hvad vi kan forvente i fremtiden.

– Hvis Lauge fortsætter sin flotte udvikling, er jeg sikker at han vil få masser af spilletid. Han er et godt eksempel på en vellykket overgang fra ungdoms- til seniorfodbold. Vi håber, at Lauge vil være med til at inspirere og motivere vores unge spillere, som ligeledes har drømmen om at spille på 1. senior i B.93. Det er en belønning for det hårde arbejde Lauge leverer i dagligdagen.

– Haitam er en spændende spiller, som har været en del af truppen siden vinter. Haitam har vist sig at være en stor gevinst for vores trup, med en fantastisk tilgang til træning og kamp. Han byder ind med masser af energi og fysik og har bevist at han har en evne til at score mål.

– Vi er overbeviste om at Haitam er i det rigtige miljø, hvor han kan udvikle sig til at blive en rigtig god spiller.

Danny Jung udtaler

– Lauge har som U 19-spiller jævnligt trænet med førsteholdet, og der kunne vi fornemme, at der var noget særligt. Især de gode touches, skarpe træk og snævre vendinger så spændende ud. Det er nogle af de kvaliteter vi gerne vil have vores centrale midtbane-folk besidder.

– Lauge har trænet fast med siden nytår, og det har vist sig, at Lauge har evnet at adaptere til det øgede tempo, og vi glæder os til at arbejde videre sammen.

– Haitam kom i vinter og havde ikke rigtig spillet i et par måneder. Vi kunne se at han havde nogle spidskompetencer i “preshidsighed” og et tørt, tørt hug!

– Gennem de seneste måneder har han udviklet sig enormt, og vi er overbevist, om, at vi ikke har set toppen endnu. Haitam bidrager meget til det udtryk vi gerne vil have i kampene og er også garant for intensitet til træningerne. Det bliver spændende at følge hans videre udvikling.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.