Vælg en side

B.93 har forlænget med sidste sommers indkøb Matthias Andersen og den ny-udnævnte anfører Christian Stokholm.

 

Forlængelsen med Matthias Andersen og Christian Stokholm er en god nyhed fra B.93’s professionelle afdeling. Begge spillere forventes at være med i B.93’s udekamp mod Slagelse lørdag (kampen starter kl. 15.00).

Vi fangede cheftræner Danny Jung og bad om hans kommentarer til denne nyhed.

Danny Jung udtaler

– Jeg er naturligvis meget tilfreds med disse forlængelser, da begge spillere – udover at være nogle gode fyre som passer godt ind i klubben – har tilført noget kvalitet til truppen. De har været en gevinst i kampe og medvirkende til at vores træningsmiljø holder højt niveau.

– Matthias har spillet alle kampe i efteråret og bidrager med sin store energi frem ad banen. En dejlig teknisk spiller som fortsat skal arbejde videre med sine defensive opgaver.

– Stokholm har ligeledes været en fast del af start-11 siden sin ankomst fra Frem. Han er ligeledes en fremragende boldspiller, som passer perfekt ind i måden vi gerne vil spille på når vi har bolden.

– Han har leveret nogle toppræstationer i efteråret samt i denne opstart, og nu er det vores fælles opgave at sørge for at det sker hyppigere.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.