Vælg en side

B.93 får offensiv forstærkning på plads.

 

Så er kontrakten godkendt og B.93 har definitivt fået tilknyttet Daniel Stückler.

Vores nye offensivsspiller er født 13. april 1997, og har bl.a spillet for Brøndby (9 kampe/1 mål), HB Køge (9 kampe) og Helsingør (9 kampe), og ydermere har Daniel repræsenteret Danmark på diverse ungdomslandshold. Han spillede ungdomsfodbold i Lyngby.

Bonusinfo

Daniel Stückler fik sin debut i Superligaen den 27. april 2014 – i en alder af 17 år og 14 dage – hvilket gjorde ham til den yngste spiller, der har optrådt i Superligaen for Brøndby.

Om han får sin debut for B.93 til sæsonstarten i morgen mod Hillerød, ved kun Danny Jung, men du kan jo selv kigge over på Østerbro Stadion kl. 15 lørdag. Der starter vores 2. divisionshold den spændende efterårsturnering.

Vi bad cheftræner Danny Jung om en udtalelse omkring vores nye angriber. På fotoet ses sportschef Patrick Mtiliga og Daniel Stückler.

Danny Jung

– Jeg er rigtig glad for at vi har tilknyttet Daniel. Han er en meget hårdtarbejdende angriber med en god afslutningsfod. Han har ikke spillet kontinuerlige førsteholdskampe i et stykke tid, men har i mange år været fast del af træningsmiljøer på højt niveau i Brøndby, Helsingør og Lyngby.

– Vi håber på at kunne forløse Daniels potentiale gennem god træning og især kampminutter.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Morten Rutkjær.