Vælg en side

Web-redaktionen kan her afsløre et noget overraskende tiltag fra B.93. Meget af det har været på rygteplan i en periode, men nu kan vi præsentere disse kolde facts.

B.93 har indgået en kontrakt med Ældresagen som sponsor for 2. divisionsholdet. Kontrakten løber fire år, og indebærer at B.93 følger den nye samarbejdspartners ønske om at ledelsen skal hæve gennemsnitsalderen i truppen. Helt i tråd med EU’s ønske om at få en bredere repræsentation aldersmæssigt i virksomhederne – noget som man regner med at se i flere store klubber i Europa snart. Det er ikke lykkes redaktionen at få at vide hvilket beløb der er “på spil” mellem B.93 og Ældresagen.

Naturligvis er sportsdirektør Patrick Mtiliga et emne alle umiddelbart  tænker på, men vi spurgte cheftræneren hvordan han så fremtiden i B.93 og hvem han ville satse på.

Thomas Nørgaard

– Vi har jo en lav gennemsnitsalder, så vi kigger også på mere rutinerede navne for at skabe mere balance aldersmæssigt. Jeg har haft en del samtaler med ledelsen om denne nye udfordring, og vi har fundet frem til en løsning, som jeg føler er optimal.

– Vores første “ældre” kontraktspiller bliver Jens Kolding, da hans luftspil og førstegangsafleveringer stadig er i særklasse. Det stopper ikke ved ham, da der er samtaler med andre hen over påsken.

– Jeg kan røbe, at der forhandles med Hans Drachmann og Ole Ringheim. Sidstnævnte har jo stadig har sin debut på 1. senior til gode, og han er tit i klubben. Vi taler også med andre bundsolide typer, som vil give lidt mere tyngde på holdet. Der er også planer om at gøre Christian Winther til spillende stadionspeaker, da han jo har verbale driblinger i særklasse.

– Det har også været et irritationsmoment for vores dygtige holdleder Thomas Glatter at truppen var så ung, så de ikke kunne drikke en sejrs-øl efter kampen. Thomas har ofte måtte servere saftevand og slikposer efter sejrene.

– Jeg ser dette som starten på en glorværdig fremtid for B.93, som dermed fjerner sig fra den aldersfascisme som præger det danske samfund. Jeg tror vi har set fremtiden for dansk fodbold via dette tiltag. slutter cheftræner Thomas Nørgaard.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.