Vælg en side

B.93 har indgået kontrakter med Aske Lundsgaard og Mohammad Ali.

Der bliver arbejdet på højtryk i klubben for at få den endelige trup på plads så tidligt som muligt inden forårssæsonen, hvor holdet skal spille med i oprykningsspillet. Klubbens målsætning om kontinuitet i spillertruppen og aftaler er ved at slå igennem. Derfor vil der ikke blive tale om nogen stor udskiftning i truppen frem mod forårets spændende kampe.

Klubben har netop lavet en to-årig aftale med en af efterårets profiler, Aske Lundsgaard. Aske kom fra Marienlyst i sommer og har stille og roligt arbejdet sig godt ind i klubben og på holdet. Han har trods flere kampes karantæne i starten af efteråret spillet 11 kampe for B.93’s divisionshold. Aske har spillet på holdets centrale midtbane, har vist sit værd og været en betydningsfuld spiller for klubben.

Mohammad Ali har forlænget sin nuværende kontrakt med klubben endnu 1 år.

Sportschef Frank Nielsen udtaler

Vi er super glade og tilfredse med begge vores nye aftaler med Aske og Mohammad. De repræsenterer begge både de menneskelige og spillemæssige værdier og kvaliteter, som vi gerne vil have i klubben.

De har rutine og bliver begge brugt som værdifulde normsættere både på og udenfor banen. De har haft stor betydning for vores succes, og derfor har det været vigtigt for os at få lavet aftaler med dem.

Aske er fortsat ny i klubben, men er kommet med en masse spillemæssig kvalitet og menneskelige egenskaber, som er vigtige værdier for os.

Mohammad har efterhånden været i klubben i lang tid, i forskellige perioder, og vi har stor tiltro til hans kvaliteter som angriber og vores udfordringer i den kommende sæson.

Fotos fra kontraktunderskrivelsen

aske_lundsgaard_skriver_under_nov2016_715px

Aske Lundsgaard skriver under. Foto: Frank Nielsen.

Mohammad Ali skriver under. Foto: Frank Nielsen.

Yderligere oplysninger

Frank Nielsen
Sportschef
Mobil: 60 64 47 50
frank@b93.dk