Vælg en side

Tilgang af to målmænd.

 

B.93 har fået tilgang af to målmænd ved opstarten til denne sæson, som skal kæmpe om pladsen i målet på vores 2. divisionshold. Som de fleste ved er Victor Michaelsen (24 kampe/0 mål) skadet foråret ud.

Der er tale om Alexander Horsebøg, der er født 24. september 1995 og tidligere har spillet for BSF, Fremad Amager og Hvidovre. Ligeledes er Aris Vaporakis med fødselsdato 6. januar 1995 med en fortid i HIK og FC Helsingør og udlejet en periode til Víkingur Reykjavík tiltrådt. (Det er Alexander til venstre på fotoet, webred.).

Bonusinfo

Victor Michaelsen er blevet opereret i knæet, hvor han har fået lavet en trochleaplastik. Det betyder han har fået uddybet den føringsfure, som hans knæskal ligger nede i. Victor forventes at være klar til sommeropstart i juli. Genoptræningen kan godt forløbe sig lidt individuelt, men det er håbet at han kan tage kampen om pladsen som målmand på vores bedste hold op til den tid.

Vi bad B.93’s sportsdirektør om en udtalelse om de to nye målmænd,

Patrick Mtiliga

– Det er med stor glæde at kunne meddele, at vi har tilknyttet to dygtige målmænd, Alexander Horsebøg og Aris Vaporakis. Alexander og Aris har trænet med i en længere periode, hvor vi har fået et godt kendskab til deres evner. De kommer begge med en masse erfaring, og har en alder hvor de kan bidrage med deres erfaring på og udenfor banen, slutter Patrick Mtiliga.

B.93 byder de to nye målmænd velkommen og sender samtidig et ønske om god bedring til Victor Michaelsen. B.93 starter turneringen ude mod Avarta 8. marts. Det skal blive spændende at se hvem der bliver valgt som førstekeeper til den nøglekamp.

 

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.