Vælg en side

Kære B.93’ere

Græsset er vigende og vejret er ikke til shorts. Det er tid til refleksion over året 2016 set med B.93-briller. Siden ledelsen er tiltrådt har dens vigtigste opgave været, at genopbygge et fundament, hvor bæredygtig økonomi, kærlige relationer og udfordrende indsats er grundlæggende. Vi har ud fra disse værdier arbejdet med hvordan vi ser fremtidens B.93:

B.93 – Hele livets fodboldklub
Vi ser én klub, der i alt hvad den gør, vækker begejstring og giver overskud til mennesker. Vi ser trænerne og spillere der sammen skaber oplivende fodbold uden grænser. Alle i klubben oplever at finde deres rolle, dygtiggøre sig, præstere og finde glæden ved spillet og idrætsfællesskabet – hele livet. 

De kortsigtede sportslige resultater og udvikling har derfor ikke været første prioritet. Vi har i stedet fokuseret på at træffe beslutninger, som vil gøre det muligt, at lave et godt og langt sejt træk, som vil gøre B.93 til en endnu dygtigere og mere kærlig fodboldklub, både på senior og ungdomsplan.

At vi derudover har haft succes på grønsværen også, har kun været til stor glæde for os alle. Vi ser frem til 2017, hvor vi igen ønsker at styrke fundamentet og dannelsen af dejlige fodboldmennesker og oplivende fodboldoplevelser.

2016 bød på følgende:

 • Økonomien blev forbedret og vi siger tak til alle som har hjulpet til. I den forbindelse har lovet vore spillere, at dele et evt. fremtidigt overskud i forretningen. Det er ikke let, men vi skal gøres vores bedste
 • Vi vandt 2. divisions nedrykningsspil i foråret og havde tre spillere på ungdomslandshold
 • Vi sikrede os plads i oprykningsspillet i efteråret, så det er ekstra spændende til foråret 2017, hvor den første kamp, der skal spilles er mod selveste FCK, i 4. runde af DBU Pokalen
 • Emmanuel Ogude vandt hæderen som årets profil i 2. division i efteråret og Emmanuel har forlænget sin aftale med B.93
 • Vi fik etableret specialtræning hver uge, som Christian Poulsen, Per Krøldrup (og Peter Foldgast) stod for. Vi glæder os over, at det er noget som skal køre videre i 2017
 • Vi forlængede med stammen på holdet, sådan at vi kan arbejde kontinuerligt de næste par sæsoner. Vi er klar til det lange seje udviklingstræk
 • Vi afprøvede forskellige tiltag omkring at gøre stadionoplevelsen til en fodboldfest og lykkedes bl.a. med at samle 1.400 til kampen mod Avarta og over 700 til Frem kampen.
 • Vi udvidede erhvervsnetværket og sponsorgruppen betydeligt og har nu 22 dejlige virksomheder, store som små.
 • Vi har sagt farvel til vores cheftræner Morten Rutkjær, som har haft en vigtig andel i, at holdet har præsteret godt i en svær genopbygningsperiode, og vi er meget taknemmelige. Det var ikke en let beslutning, og vi ser frem til at følge Mortens karriere fremover
 • Fundamentet er nu klar til at ansætte en fuldtidstræner, som skal være ankeret i de næste mange sportslige skridt
 • Til sidst men ikke mindst, har vi arbejdet i lang til på at forbinde og forbedre båndet mellem forretning (B.93 Kontraktfodbold ApS) og foreningen mere end nogen sinde før. Den nye aftale er nu kommet på plads, hvilket vil skabe endnu et endnu stærkere fundament for vores visioner for hele B.93, hele livets fodboldklub.

Så mens 2016 med hastige skridt snart ligger bag os, er vi derfor også i fuld gang med at forberede de mange projekter vi i 2017 skal nå i mål med.

En ting vi lige pt. bruger alle vores kræfter på er at finde og ansætte den rigtige cheftræner til vores 2. divisionshold. Personen der ansættes skal stå i spidsen for og sammensætte et slagkraftigt og innovativt supportteam til 1. holdet. Samtidig skal træneren bygge fundamentet til en holdbar fodboldinstitution, hvor samarbejdet med særligt U-19 og U-17 holdene er afgørende for bindeleddet til hele klubben.

Trænerprofil
Her leder vi efter en træner der i sin daglige adfærd arbejder ud fra klubbens vision og værdigrundlag, og formår at omsætte det til en kærlig, enkel og udfordrende ledelsesstil og en offensiv spillestil, der får det bedste frem i hver spiller. En træner der bekymrer sig for spillerne som det de er – fodboldmennesker, ikke brikker i hans spil – og i hans ledelse af dem opdrager dem til at mestre et godt eliteliv. En træner, der i hans måde at lede de andre trænere og ansatte på, viser dem vejen til modige valg og udfordrer dem at risikere at lave lærerige fejl.

En træner, der kan lide og tør have fokus på udvikling før resultater, og som elsker at udvikle sig som træner og menneske og kender sine egne styrker og svagheder godt. En træner der udviser tjenersind – at alle andre ikke er der for ham, men at vi er der for hinanden En træner der gør sig umage med at få folk med på rejsen i hans måde at kommunikere på både indadtil og udadtil.

Kærlig hilsen
Bestyrelsen i B.93 Kontraktfodbold ApS

Yderligere oplysninger

Jonas Klausen
Kommerciel direktør i B.93 Kontraktfodbold ApS
Mobil: 27 50 86 67
jk@b93.dk