Vælg en side

1. Kvindesenior

 

 

Bedste kvindehold i København

I B.93 prioriterer vi pige/kvindefodbold højt og ønsker at være et lokomotiv for udvikling af pige- og kvindefodbolden i København – og har derfor et stærkt og udviklende talentmiljø.

Visionen for førsteholdet er at give så mange som muligt chancen for at udleve drømmen om at leve af fodbold og tilspille sig en fuldtidskontrakt på internationalt niveau.

Det er et hold hvor der er plads til personlig ambition, hvor fodbolduddannelsen og personlig udvikling er i højsædet.

Spillerne får udarbejdet dynamisk udviklingsplan med udgangspunkt i deres vision for deres karriere, accelereret spilleruddannelse i forhold til udvikling af deres spidskompetencer samt spilleridentitet, fysiske parametre til at begå sig på højeste niveau på baggrund af førende forskning indenfor udvikling af kvindelige fodboldspillere indenfor styrketræning, fysiologi og ernæring.

Vi analyserer også dagligt egen træning og kamp på baggrund af dataanalyser og klip.

B.93 er med i Kvindedivisionsforeningen. Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte direktør Lauritz Smed på ls@b93.dk.

Se ledelsen. Se trænerteamet.

Mød spillerne

Lær holdet nærmere at kende. Tryk på spillerfotoet for at se spillerprofil med antal kampe, mål, biografi mv. Fotos på sort baggrund er taget af Christian Midtgaard i september 2022, mens portrætter af Freja Lähteenmäki, Josefine Funch, Helena Pedersen, Kristina Andersen, Mille Bech og Rebeka Winther er taget af Rasmus Lykke og de to portrætfotos af Norah Helsinghoff og Josephine Visted Nielsen er signeret Frank Petersen.

Målvogtere

Forsvar

Midtbane

Angreb

Udlejede spillere

Omewa Joy Ogochuckwu er i november 2021 udlejet til Fortuna Hjørring i Kvindeligaen og igen fra juni 2022 frem til sommeren 2023.