Vælg en side

1. Kvindesenior

Bedste kvindehold i København

I B.93 prioriterer vi pige/kvindefodbold højt og ønsker at være et lokomotiv for udvikling af pige- og kvindefodbolden i København – og har derfor et stærkt og udviklende talentmiljø.

Visionen for førsteholdet er at give så mange som muligt chancen for udleve drømmen om at leve af fodbold og tilspille sig en kontrakt på internationalt niveau.

Det er et hold hvor der er plads til personlig ambition, hvor fodbolduddannelsen og personlig udvikling er i højsædet. Vi vil opnå noget sammen og konstant forbedre klubbens niveau og forudsætninger. Det handler om at efterlade trøjen i et bedre sted end da man ankom og bidrage til sin egen og klubbens historie.

B.93 er med i Kvindedivisionsforeningen. Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte sportschef Lauritz Smed på ls@b93.dk.

Se ledelsen. Se trænerteamet.

Mød spillerne

Lær holdet nærmere at kende. Tryk på spillerfotoet for at se spillerprofil med antal kampe, mål, biografi mv. Alle fotos er taget af Christian Midtgaard i marts 2022 på nær Omewa Joy Ogochukwu, som Claus Vandborg har portrætteret. Portrætterne af Freja Løvenfald, Emilie Normann Langhorn og Signe Mertins er skudt i foråret 2021.

Målvogtere

Forsvar

Midtbane

Angreb

Udlejede spillere

Omewa Joy Ogochuckwu er i november 2021 udlejet til Fortuna Hjørring i Kvindeligaen.