Vælg en side

HIK – B.93 1-2 (1-2)

1-0 Nick Christensen (14′)
1-1 Danny Mirabel (20′)
1-2 Oliver Drost (30′)

Gentofte Sportspark (kunstgræsbane)
188 tilskuere.

Til den meget vanskelige udekamp mod HIK måtte B.93 undvære Mads Heidelbach på grund af sygdom. I stedet stillede vi med unge Nicolai “Pukki” Olsen på en uvant plads som højre back.

Ikke desto mindre åbnede B.93 kampen bedst. Det kvikke og direkte angrebsspil fra Herlev-kampen fortsatte, og en voldsomt veloplagt Oliver Drost skabte selv muligheden for en drømmestart, da han trak fra venstre mod højre og skudfintede sig forbi hele HIK-forsvaret inklusive målmand Esben Madsen. Desværre endte vinklen med at blive for spids og afslutningen røg i sidenettet.

I stedet blev det hjemmeholdet, der udnyttede et hurtigt opløb til at bringe sig i front: Et angreb over venstre side endte med et indlæg, som altid livsfarlige Nick Christensen prikkede i kassen tæt under mål.

B.93 lod sig imidlertid ikke slå ud af modgangen og svarede flot igen. Nico Jørgensen brød igennem på højreflanken, tog et træk og sendte køligt bolden fladt på tværs til Miraklet Mirabel, der fra nært hold sendte bolden under Madsen i målet. 1-1.

Ti minutter senere kom B.93 minsandten også i front. Oliver Drost slap fri i venstre side af feltet efter fikst et-to-spil med Bjørn Zabell og lagde smukt bolden over i det lange hjørne.

Spillede bølgede frem og tilbage i den underholdende første halvleg. Hellerup-drengene var bestemt ikke ufarlige, når de i høj fart kværnede deres overfaldsagtige angreb ned mod 93-målet orkestreret af den dygtige Alexander Green. Men B.93 virkede en tand skarpere i angrebsspillet, og på den baggrund var pauseføringen på 2-1 ikke ufortjent.

Også anden halvleg åbnede B.93 godt. En fin skudmulighed til Senoglu strøg desværre forbi det lange hjørne. Men som halvlegen skred frem, fik B.93 sværere ved at holde fast i bolden, mens hjemmeholdet lagde et stadig tungere pres på os. Betingelserne blev bestemt ikke lettere af, at en stærkt spillende Marco Holst måtte udgå med et vrid i anklen.

HIK’s offensive forcering udløste dog også huller i deres forsvar. Mod slutningen af kampen havde Czajkowski, Senoglu og Drost nogle enorme muligheder for at lukke kampen, men da de ikke udløste scoring og indlæggene begyndte at hagle ned over B.93s felt, frygtede man, at hjemmeholdet til slut ville straffe os for den lemfældige omgang med kæmpechancerne i den anden ende. Heldigvis leverede forsvarskæden en imponerende fighterindsats med hjælp fra en bundsolid Raun i målet. Og da dommerens sidste fløjt endelig lød, kunne B.93 juble over en ekstremt vigtig sejr i et spændende, intenst og underholdende lokalopgør.

Oliver Drost, der kronede en storartet indsats med at score sejrsmålet: “Vi reagerede flot på HIK’s scoring og leverede i det hele taget en imponerende holdindsats. Fantastisk sejr!”

På banen

Ronni Raun

Nicolai Olsen (ud 65′)
Marco Holst (ud 65′)
Martin Heisterberg
Jonas Lorentzen

Morten Levinsen
Danny Mirabel
Bjørn Zabell
Nico Jørgensen (ud 69′)
Oliver Drost

Olcay Senoglu

På bænken

Victor Johannessen (ind 65′)
Sebastian Czajkowski (ind 65′)
Niclas Rønne (ind 69′)
Ilir Memeti
Anders Hakala
Andreas Kaltoft
Frederik Bruhn

Kampreferat v) Mads Mazanti.

B.93 TV

Se B.93 TV i forbindelse med kampen.

Kampbilleder

Se Christian Midtgaards skud fra kampen.