Vælg en side

B.93 kom på overarbejde i Varde lørdag, da sejren for anden weekend i streg blev sikret i de døende minutter.

Holder viste igen stor moral. Cheftræner Rasmus Good giver herunder sin udtalelse til kampreferatet.

Varde – B.93 0-1 (0-0)

0-1 Josefine Funch (88′)

Sydbank Stadion
Ca. 50 tilskuere.

– Vi spiller på en rigtig skidt bane, hvilket gjorde at vi ikke havde mulighed for at spille på den måde vi elsker at spille, men vi fik tilpasset os banens betingelser.

– Man skal ikke rose os for flot spil i dag, men jeg er så stolt og imponeret over hvordan vi tilpassede os betingelserne og lykkes med at vinde i en kamp hvor vi led fra start til slut.

– Holdet udviste en kæmpe vilje for at fighte og at gøre deres job. I dag viste vi sand vindermentalitet. Nu har vi spillet to kampe hvor vi har været i modgang på forskellige måder og finder alligevel en måde at vinde på.

– Holdet føler nu, at vi også kan vinde når vi har det svært og lider i kampene. Der er blevet bygget et stærkt sammenhold i omklædningsrummet, især efter disse to kampe, hvor man føler sejrene endnu mere end dem vi har kontrol over mere eller mindre fra start til slut.

– Igen var det en spiller som kommer fra bænken, som afgør kampen, så det er bare en fornøjelse at vide, at vi har spillere som kan påvirke kampens udfald i alle 90 minutter. En rigtig holdsejr igen.

– Spillerne gjorde deres job og nu er vi gået i gang med at forberedelserne til AGF, hvor vi kan stjæle 2. pladsen. Noget som spillerne er meget sultne efter. Men vi ved hvor gode AGF er, så vi skal være meget skarpe for at vinde kampen.

Holdet på banen

Vanessa Karungi

Kristine Lindgaard
Nicoline Lieber Heilstrup
Freja Lähteenmäki
Julie Hemmingsen (ud 45′)

Frederikke Troldborg (ud 70′)
Josephine Visted Nielsen (ud 65′)
Signe Mertins (ud 45′)

Anna Karlsson
Jazmin Issa Schultz-Petersen (ud 60′)
Lúcia Leila José Moçambique

På bænken

Iben Snedgaard Mikkelsen
Silje Simonsen (ind 65′)
Sofie Thrige
Julie Pauludan Madsen (ind 70′)
Emilie Normann Langhorn (ind 45′)
Josefine Funch (ind 45′)
Linnéa Borbye (ind 60′)

Topfoto af målscorer Josefine Funch, der lykønskes af anfører Nicoline Lieber Heilstrup: Rasmus Lykke fra LokalUpdate.dk.
Kampreferat v) Rasmus Good.