Vælg en side

Rishøj – B.93 0-0

Rishøj Stadion
192 tilskuere.

Til den yderst vigtige kamp i Rishøj var Jason Svensson og Markus Leding klarmeldt igen, ligesom også Anders Dahl Simonsen genindtog sin plads på midtbanen. Ronni Raun erstattede Bruhn i målet.

Efter et godt Rishøj-forsøg i kampens første minutter, overtog B.93 kommandoen og lagde et godt pres på hjemmeholdet. Marco Holst var tæt på med et hovedstød efter hjørne og blev desuden snydt for et straffespark, da han kort efter blev revet omkuld. Oliver Drost tvang to gange Rishøjs målmand ud i fuld længde med forsøg fra kanten af feltet efter flot gennemspillede angreb. Drost blev skiftet ind allerede efter tre minutter, da Nico Jørgensen desværre måtte udgå med en fibersprængning i baglåret.

I sidste del af første halvleg vendte kampbilledet dog, og hjemmeholdet tilspillede sig nogle oplagte muligheder. Tilbagevendte Raun brillerede med imponerende redninger, så B.93 med nød og næppe holdt nullet til pausen. 1-1 eller 2-2 havde måske været mere en mere passende pausestilling efter en ganske underholdende første halvleg.

Efter pausen forsøgte Rishøj atter at lægge B.93 under pres med hurtigt og aggressivt spil, men B.93-defensiven virkede nu langt mere stabil end i slutningen af første halvleg. Til gengæld kneb det med det konstruktive spil frem ad banen. Et par lige-ved-og-næsten-muligheder efter gennembrud på flankerne af Drost og Czajkowski var det nærmeste, B.93 kom på scoring.

Til slut var hjemmeholdet tættest på at snuppe alle tre points, da et frispark i en farlig position lige udenfor feltet blev drejet få centimeter forbi det ene målhjørne. 0-0 stod sig, og B.93 holdt da i hvert fald afstanden ned til Rishøj, der ikke kom fri af nedrykningspladserne. I øvrigt kan B.93 kalde sig ubesejret på udebane i samtlige divisionskampe i efteråret. Nå ja, vist har der været mange uafgjorte blandt resultaterne, men alligevel en bemærkelsesværdig statistik.

Marco Holst: “Før kampen ville jeg kun have været tilfreds med tre points, og efter den første halve time syntes jeg også, vi burde vinde, men som kampen udviklede sig, lever jeg fint med et point.”

Holdet på banen

Ronni Raun

Jason Svensson
Marco Holst
Martin Heisterberg
Markus Leding

Nico Jørgensen (ud 4′)
Anders Dahl Simonsen
Danny Mirabel
Omar Roshani (ud 64′)

Olcay Senoglu
Sebastian Czajkowski

På bænken

Oliver Drost (ind 4′ ud igen 84′)
Jack Castelijns (ind 64′)
Bjørn Zabell (ind 84′)
Morten Levinsen
Simon Carstensen
Frederik Bruhn

Kampreferat v) Mads Mazanti.