Vælg en side

Rasmus Good evaluerer sidste sommertest inden sæsonstarten. Nyd i øvrigt de tre B.93 TV post-match interview, der er den første frugt af et nyt samarbejde mellem 1. Kvindesenior og Rasmus Lykke fra LokalUpdate.dk.

Sundby  B.93 1-1 (0-0)

B.93 målscorer: Josefine Funch.

Kløvermarken
Ca. 50 tilskuere.

Cheftræner Rasmus Good analyserer kampen:

– Sidste kamp af preseason, hvor formålet var at bygge mere på spillet med bolden og give så mange som muligt 90 minutter, så vi fysisk er klar til sæsonstart på lørdag imod Næsby.

– Vi testede også lidt nye taktiske koncepter, hvilket gik fint nok, men vi er ikke der hvor vi skal være endnu på det trods en god udvikling. Vores evne til at komme i feltet er blevet bedre og vores gennembrudsmønstre lidt mere afklarede i forhold til folks spidskompetencer.

– Ligeledes skiftede vi også imellem 2-3 presformationer i løbet af kampen og opbygningsmønstre. Det er vigtigt at vi kan ændre i kampen efter behov og at vi kan reagere som samlet enhed på hvad vi ser derude.

– Jeg var skuffet over vores indsats og kvalitet i første halvleg, der var mange sjuskefejl og folk lagde ikke så meget i det, som de havde gjort imod FCN og HB Køge.

– Vi bliver nødt til at kunne motivere os til en kamp imod Sundby, der kan vi ikke forvente at spille på 80% og tro at vi ikke tillader chancer og at vi scorer mål.

– Det var den dårligste halvleg vi har spillet i preseason, selvom vi ikke havde mange chancer imod og formåede at skabe chancer. Tålmodigheden på bolden var ikke god og genpresset samt presset generelt manglede en del energi.

Anden halvleg giver folk lidt mere og de spillere vi sætter ind gør det godt.

– Schrøder var intet mindre end fantastisk på de afslutninger der kom, Funch havde et niveau mere end resten af banen i dag og bare 15-årige Solveig kom ind med en fantastisk intensitet, energi, spilleglæde. Hun var med til at skabe chancer for os og så satte hun sig fysisk igennem imod langt større og stærkere spillere. Jeg var meget imponeret over de 3 spilleres indhop.

– Vi er for uskarpe foran mål i dag. Vi kan godt score 4-5 mål i dag, målt på chancernes størrelse, men vi var meget uskarpe. Sundby havde også deres chancer, så de kunne også score mere end 1 mål med lidt mere skarphed.

– Vi kan glæde os over at vi kommer til så mange gode chancer imod et hold som har et erklæret mål om at rykke op i Kvindeligaen, at vi spiller en rigtig god kamp imod FCN som vi burde vinde og at vi spiller en så flot kamp imod HB Køge, hvor vi får et mål underkendt, som ellers havde givet os en sejr.

– Vi føler os meget klar på sæsonen som starter i næste uge og jeg tror vores evne til at score mål, er det som kommer til at afgøre om vi kan rykke op i år.

Holdet på banen

Ida Tommerup

Julie Hemmingsen
Kristine Lindgaard
Nicoline “Nisse” Lieber
Sofie Thrige

Emilie Langhorn
Josephine Nielsen
Signe Mertins

Linnéa Borbye
Viktoria Einsbor
Michella Østergaard

På bænken

Emilie Schrøder
Luna Kullas
Maria Slott
Josefine Funch
Solveig Venset

B.93 TV fra kampen

Følg også 1. Kvindesenior på facebook.com/b93pigeelite og instagram.com/b93women, så får du typisk videoerne hurtigere efter kampen fremover. Rasmus Lykke og LokalUpdate.dk lægger skarpt ud.

Post-match interview: Rasmus Good

Post-match interview: Linnea Borbye

Post-match interview: Nicoline “Nisse” Lieber Heilstrup

Topfoto af jublen efter Josefine Funchs scoring i kampen: Rasmus Lykke fra LokalUpdate.dk.