Vælg en side

B.93 – Holbæk 3-3 (0-1)

0-1 Kristoffer Thrane (38′)
1-1 Sebastian Czajkowski (51′)
2-1 Prøvespiller (54′)
2-2 Jonas Bengtsson (66′)
2-3 Malte Sjørslev (84′)
3-3 Sebastian Czajkowski (88′)

Svanemølleanlægget
Ca. 40 tilskuere.

Sommerens sidste træningskamp blev desværre overskygget af et grimt uheld for målmand Frederik Bruhn, der efter et indgreb i feltet landede så skævt, at knoglen i hans højre underben gik af led. Spillet måtte afbrydes i omkring en halv time, før Bruhn under frygtelige smerter blev kørt væk i ambulance.

Hans afløser blev U17-målmanden Nicolaj Fallentin, som ellers var i gang med formiddagstræning med sine holdkammerater på banen ved siden af. For dem, som kan huske en yderst talentfuld superliga-målmand ved navn Claus Fallentin, kan det røbes, at Nicolaj er Claus´ nevø.

Den unge målmand stod faktisk en udmærket kamp og var chanceløs ved alle tre Holbæk-scoringer. Slutresultatet 3-3 med skiftende føringer til hvert hold giver et billede af en kamp, som var lige så omskiftelig og lunefuld som vejret ved Svanemøllen denne lørdag formiddag. Dog hører det med til historien, at B.93 sad på det meste af spillet i kampen og burde have scoret flere end de tre mål, det blev til (blandt andet to scoringer af en brandvarm Sebastian Czajkowski), mens Holbæks tre scoringer var udtryk for optimal effektivitet.

Nu gælder det så premierekampen mod Brønshøj på lørdag, forhåbentlig med flere af de skadede spillere klar til kamp. Men selvfølgelig, og desværre, ikke “Neuer” Bruhn, som vi alle ønsker god og snarlig bedring.

Holdet på banen

Frederik Bruhn (ud 12′)

Kristoffer Bødker
Martin Heisterberg
Nicklas Granzow
Bjørn Zabell

Nicolai Olsen (ud 46′)
Kristian Holm
Anton Peterlin
Andreas Heimer (ud 66′)

Omar Roshani
Sebastian Czajkowski

På bænken

Nicolaj Fallentin (ind 12′)
Prøvespiller (ind 46′)
Sean Elliot Christoffersen (ind 66′)

Kampreferat v) Mads Mazanti.