Vælg en side

Spillestilen begynder så småt at vise sig.

 

Der var intern træningskamp på Svanemølleanlægget med vores bedste kvindelige spillere i hovedrollen lørdag eftermiddag på en meget varm dag. Det var holdets sidste træningskamp, inden turneringen starter.

Vi bad cheftræner Rasmus Good om at sætte ord på kampen.

Hvid – Blå 1-1

Målscorer for hvid: Freja Kjærsig
Målscorer for blå: Sissel Bøje

Rasmus Good

– Dagens opgør blev brugt som den sidste forberedelse før sæsonen, hvor så mange som muligt skulle have 90 minutter.
Nicoline Heilstrup og Julie Madsen var de eneste to som blev sparet til kampen på grund af henholdsvis en vabel hvor der er gået lidt betændelse og noget muskel stivhed, men de er klar igen på den anden side af weekenden, så vi har en helt fit og rask trup når vi rammer sæsonstart i næste uge.

– Kampen viste sig at være et rigtig godt match. Spillerne er blevet dygtigere til selv at tage ansvaret inde på banen, læse modstanderne og lave taktiske justeringer derefter og hjælpe hinanden med at løse kampen. Man kan mærke på truppen at de glæder sig til at spille om points, så det glæder vi os rigtig meget tid.

– Det uafgjorte opgør viste os også at vi har nogle forskellige strenge at spille på, når sæsonen starter og at det ikke bliver nemt at sige, hvem som er de 11 bedste, så vi kommer til at kunne have mange gode spillere både på bænken og på banen. Det giver os noget større taktisk fleksibilitet i og med at vi har flere forskellige typer.

– Spillestilen begynder så småt at vise sig. Bevægelserne begynder at foregå på et højere niveau, spilforståelsen er forbedret en del siden vi startede og der begynder at være et fælles sprog.

– Nu går vi ind i de sidste forberedelser før sæsonstart og så glæder vi os bare til igen at have noget mere på spil i kampene.

Start 11’eren på hvidt hold

Emilie Schrøder

Freja Vestfred (U18) – Kristine Lindgaard – Frida Sandberg (U18) – Sofie Thrige

Viktoria Einsbor – Nikoline Andresen – Frederikke Troldborg

Freja Kjærsig – Hannah Holgersen – Linnéa Borbye

Bænken på hvidt hold

Mathilde Mikkelsen (U18) og Almine Throup (U18)

Start 11’eren på blåt hold

Ida Tommerup

Silje Simonsen – Mathilde Foged – Amélie Wittenkamp (U18) – Bjørg Godvin

Josefine Funch – Emilie Langhorn – Karoline Wietz

Natasha Shirazi – Martha Langskov (U18) – Sissel Bøje

Bænken på blåt hold

Alberte Møller (U18)

Bonusinfo

Vores 1. Kvindesenior starter turneringen allerede førstkommende lørdag 15. august kl. 12.00 ude mod Damsø. Holdet er placeret i pulje 1 i 1. division

Efter den første kamp er holdet oversidder, og skal derfor først spille anden turneringskamp tirsdag 25. august hjemme kl. 18.30. Her er modstanderen Østerbro IF, altså et lokalopgør. De andre hold i 5-holds puljen er Sundby og FB.

Holdet er oversidder i 1. runde af pokalturneringen (Sydbank Kvindepokalen), og træder ind i 2. runde, som spilles i september. Af indlysende grunde, kender vi ikke modstanderen i skrivende øjeblik.

Du kan altid finde kampprogrammet for 1. Kvindesenior her.

Skrevet af Claus Vandborg
Foto af Tage Majland.