Vælg en side

1. Kvindeseniors tre første kampe i 1. division har budt på udfordringer. Alle tre kampe er endt med smalle 1-0 nederlag. Senest gentog det sig lørdag ude mod Næstved HG.

Cheftræner Rasmus Good udlægger teksten.

Næstved HG – B.93 1-0 (1-0)

1-0 Daria Petredes (14′)

Tintshop Park
Ca. 50 tilskuere.

– Det er virkelig frustrerende at tabe igen med 0-1.

– Efter de første 10 minutter skulle vi være bagud 3-0 minimum. Der må vi bare sige at vi sejlede fuldstændigt og blev kørt over.

– Derfra kæmpede vi os ind i kampen og havde gode muligheder for at score, men Næstved HG er så dygtige til at forsvare deres felt og vi var bare ikke kyniske nok.

– I anden halvleg kommer de blæsende i de første 5-10 minutter og vi virker ikke helt klar. Det blev ikke farligt som sådan, men de havde optræk til gode chancer.

– Vi havde også nogle muligheder, men det blev ikke til noget.

– Der sidste kvarter presser vi virkelig på for at score, men vi fik set at vi mangler noget erfaring med at håndtere de momenter, hvor vi har mange som stadig er igang med at blive seniorspillere og skal lære hvordan man vinder kampe, når hold trækker tid, forsøger at tilkæmpe sig standardsituationer for at trække tiden yderligere.

– Der var vi ikke dygtige nok til at forstå hvad kampen krævede i de forskellige situationer og forholde os til resultatet.

– Der er mange ting vi kan rose pigerne for, fordi Næstved HG er det bedste hold i 1. division som jeg ser det, men vi må bare konstatere at vi igen taber kampen 0-1, så næste kamp er must-win.

Streaming

Kampen blev streamet på Næstved HG’s You Tube side. Se eller gense hele kampen.

Holdet på banen

Vanessa Karungi

Freja Pedersen
Emma Holmskov
Maria Slott
Lúcia Leila José Moçambique

Filippa Høgild
Josephine Visted Nielsen
Signe Mertins

Frederikke Benfeldt Sørensen (ud 77′)
Solveig Venset (ud 67′)
Clara Prebensen (ud 67′)

På bænken

Ida Tommerup
Sofie Thrige Andersen
Svava Mørk Andersen
Jazmin Schultz-Petersen (ind 67′)
Jeanne Studsgård (ind 67′)
Sara Grønhøj (ud 77′)

Kampreferat af Rasmus Good.
Topfoto: Christian Midtgaard.