Vælg en side

B.93 – Avedøre 2-1 (0-0)

1-0 Olcay Senoglu (51′)
2-0 Martin Heisterberg (60′)
2-1 Jesper Fosgaard (90′)

Østerbro Stadion
158 tilskuere.

Til den kolossalt vigtige kamp mod Avedøre forsøgte cheftræner Favasuli sig med en 4-3-3-opstilling med Senoglu og Czajkowski som fremskudte fløje omkring midterangriberen Castelijns. B.93 begyndte da også kampen offensivt med et par fine angreb i de første kamp. En tændt 27-års-fødselar ved navn Martin Heisterberg tonsede et kanonskud mod mål, desværre lige på målmanden.

Som første halvleg skred frem, dalede spillets kvalitet og underholdsværdi dog ned til skræmmende dybder. De første 45 minutter var som en konkurrence i fejlafleveringer, garneret med mere eller mindre helhjertede – men aldrig vellykkede – forsøg på at komme frem til chancer.

Efter pausen så fejlafleveringskavalkaden ud til at fortsætte, men så kom momentet, der satte gang i kampen: Mirakel Mirabel fandt Senoglu på højrekanten, Olcay spillede elegant et-to med Simon Carstensen, og så var han fri i feltets højre side. Fra en spids vinkel tordnede han bolden fladt i mål ved nærmeste stolpe. Endelig så vi den gyldne venstrefod lyne igen, endelig kom der hul på bylden.

Kort efter måtte Markus Leding udgå med sin “sædvanlige” lyskeskade, så Bjørn Zabell måtte springe ind som vikar på venstre back. Gæsterne var tæt på at udnytte det, da en Avedøre-spiller smuttede igennem et uorganiseret ’93-forsvar umiddelbart efter indskiftningen. Heldigvis røg afslutningen langt forbi mål.

Da der var spillet omkring en time, blev det så tid til det store Heisterberg-show: En mirakelredning fra Avedøres målmand forhindrede, at fødselarens hovedstød efter frisparksindlæg fra Miraklet gik i mål. Men Heisterberg var slet ikke færdig endnu; på Miraklets hjørnespark sled han sig fri (begik vist frispark, men ikke dømt) og headede bolden ned ved den ene stolpe, denne gang utageligt for gæsternes målmand. 2-0 ved den ustyrlige midterforsvarer.

Foran 2-0 kontrollerede B.93 kampen, men selv om Avedøre ikke formåede at lægge et egentligt pres, fik de et par kæmpe muligheder til at reducere. Heldigvis savnede gæsterne skarphed, tydeligvis handicappede af topscorer Simon Duers fravær på grund af karantæne. Og Bruhn i målet var atter veloplagt, blandt andet med en vigtig parade, da en Avedøre-spiller var alene igennem efter et forsvarskoks. I den anden ende var B.93 dog heller ikke ufarlige på kontra, blandt andet havde Miraklet en god mulighed, men fik ikke afsluttet.

Til allersidst i kampen kom Avedøres reducering så, da en returbold efter et hjørnespark blev sendt tilbage i feltet, så Fosgaard på ishockeymaner kunne styre bolden i mål. Men spillet blev ikke engang sat i gang igen, før dommeren fløjtede af. 2-1 til B.93, sæsonens første hjemmesejr, tre fantastisk vigtige points. Ja, der er stadig spræl i Den Hvide Dame fra det lyserøde slot!

Kampens spiller, Martin Heisterberg: “Jeg synes faktisk, vi spillede en rigtig dårlig kamp. Men heldigvis var vi skarpest i kampens afgørende situationer.

Holdet på banen

Frederik Bruhn

Jason Svensson
Marco Holst
Martin Heisterberg
Markus Leding (ud 54′)

Anders Dahl Simonsen
Simon Carstensen (ud 68′)
Danny Mirabel

Olcay Senoglu
Jack Castelijns
Sebastian Czajkowski (ud 74′)

På bænken

Bjørn Zabell (ind 54′)
Nico Jørgensen (ind 68′)
Oliver Drost (ind 74′)
Omar Roshani
Frederik Bülow
Rasmus Thomsen
Ronni Raun

Kampreferat v) Mads Mazanti.