Vælg en side

1. Kvindesenior vandt for tredje kamp i streg, da Herlufsholm lørdag blev sendt tilbage til Næstved-egnen med et 2-1 nederlag.

Cheftræner Rasmus Good udlægger på ny kampens begivenheder,

B.93 – Herlufsholm 2-1 (1-1)

1-0 Frederikke Troldborg (18′)
1-1 Line Grøndahl (20′)
2-1 Linnéa Borbye (51′)

Svanemølleanlægget
Cirka 30 tilskuere.

– Vi er glade for 3 point, men vi er ret skuffede over vores egen kvalitet i kampen. De har kun én afslutning indenfor målrammen og den går i mål og så har de vel to mere udenfor målrammen, det var hvad det blev til for dem.

– Jeg er egentlig glad for vores defensive kvalitet i kampen, men jeg synes vores kvalitet på bolden var under den standard vi har sat for os selv. Vi var i god kontrol i størstedelen af kampen, men vi sætter os selv i nogle dumme situationer hvor kvaliteten i pasningen eller touchet lige mangler.

– Linnéa hyggede sig ude på siden og kom til en del muligheder, via hendes individuelle kvalitet. Jeg synes egentlig også at vores intentioner var meget gode, men der manglede bare en del kvalitet, så vi går egentlig ikke fra kampen med en følelse af at have vundet, fordi vores forventninger til os selv er så høje.

– Statistisk kan vi i virkeligheden være meget glade for det vi har leveret, men vi synes ikke det var godt nok i dag på præstationer som kollektiv.

– Det fortæller om noget topholdsmentalitet at vi kan vinde på de dage hvor vi ikke føler det fungerer, men igen, vi løste opgaven og vi er glade for de tre point. Det er jo i sidste ende dét, det handler om.

– Jeg elsker at vi har en så høj standard, fordi det betyder at vi er meget svære at tilfredsstille i kampene.

– Nu er vi videre og glæder os til kampen imod Sundby på fredag hvor vi kommer ud på en stor stadion bane, hvilket vi glæder os meget til. Det passer os meget godt.

Holdet på banen

Ida Tommerup

Silje Simonsen
Nicoline “Nisse” Lieber
Julie Pauludan Madsen
Julie Hemmingsen (ud 72′)

Frederikke Troldborg
Emilie Langhorn
Signe Mertins (ud 72′)

Michella Østergaard
Viktoria Einsbor (ud 66′)
Linnéa Borbye

På bænken

Emilie Schrøder
Kristine Lindgaard (ind 72′)
Josephine Visted Nielsen (ind 72′)
Jazmin Issa Schultz-Petersen (ind 66′)
Sofie Thrige
Cathrine Staxen

Topfoto af jublende 1. Kvindesenior spillere i forbindelse med en af scoringerne i kampen: Christian Midtgaard.