Vælg en side

B.93 fortsatte de gode takter i sæsonopstarten med en sejr ude over FC Roskilde søndag.

 

FC Roskilde – B.93 (0-0) 0-2

0-1 Milan Silva Rasmussen
0-2 Søren Nørgaard

Roskilde Idrætspark
Ukendt tilskuertal.

Træningskampen var med kort varsel flyttet fra B.93’s anlæg lørdag kl. 11.00 til Roskilde søndag kl. 13.00. Dette skyldes problemer med at skaffe dommere.

Trods flytningen var der mødt en del fra B.93 op for at se holdet, inden det går løs med turneringen søndag i Holstebro. Det var med andre ord holdet sidste træningskamp, på en søndag – hvilket antydede, at sommeren er ved at være forbi.

Træningskampene er gået godt i denne opstart til efterårsturneringen, så man fornemmer en vis optimisme – og herlig lidt umandig klynken over at være placeret i vestafdelingen af 2. division fra officiel side.

Helhedsindtrykket er også, at holdet er  fyldt med selvtillid, hvilket man har kunne mærke på og udenfor banen på det sidste, men man fornemmer også nu, at alle gerne vil i gang med kampe, hvor der er point på højkant.

Selve kampen bød på et afklaret hold fra B.93 og en forholdsvis chancefattig 1. halvleg. I de sidste 45 minutter kom B.93 foran da indskiftede Milan (som klubben lige har forlænget kontrakten med) kunne score efter fint forarbejde fra Hassan. Begge hold skiftede meget ud, og det var kampen i perioder præget af.

B.93 fik senere et mål annulleret, men kort efter sikrede den nykårede viceanfører Sø sejren til udeholdet med et skud på kanten af feltet.

Og med den sejr og en række imponerende træningsresultater er B.93 nu klar til at starte sæsonen om en uge.

Webredaktionen fik  en udtalelse fra cheftræneren.

Thomas Nørgaard

– Nu har vi forberedt os til turneringen, afsluttende fint med denne træningskamp.

– Dette var mod et hold som har en masse erfaring fra spil fra en højere hylde, en kamp vi har draget god erfaring af.

– Uanset resultatet i dag, så skal spillerne roses for at have gjort denne opstartsfase nem for mig og mit trænerteam.

– Vi har selvfølgelig ærgret os over de skader vi har fået, men det sker jo for alle hold – og det ved vi er en del af gamet.

– Nu glæder vi os bare til at komme i gang med turneringen på søndag ude mod Holstebro.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.