Vælg en side

B.93’s bedste kvinder spillede en forrygende flot 1. halvleg og slog som de første i sæsonen Odense Q.

Cheftræner Rasmus Good fortæller om opgøret på Østerbro Stadion.

B.93 – Odense Q 2-1 (2-0)

1-0 Kristine Lindgaard (35′)
2-0 Omewa Joy Ogochuckwu (40′)
2-1 Vanessa Karungi (selvmål, 66′)

Østerbro Stadion
Cirka 50 tilskuere.

– Vores første halvleg var den bedste vi har leveret hele sæsonen. Når vi spiller sådan er det svært overhovedet at få en afslutning imod os og endnu sværere at holde os fra chancer.

– Vi vidste at vi skulle levere et højt niveau for at vinde imod Odense Q, men vi vidste også at vi havde kvaliteten til at gøre det, både i startopstillingen og på bænken. Jeg er så taknemmelig for de spillere vi har i truppen, hver og en, fordi de har den kvalitet de har og gør det hele sammen.

– Kommunikationen var på et meget højt niveau defensivt og vi fandt hurtigt ud af hvordan vi kunne komme til chancer.

– Linnéa viser et internationalt niveau teknisk med sine førsteberøringer og så må jeg bare sige at Nisse og Jul var kampafgørende med deres aktioner med og uden bold. Vi var et hold som leverede på et rigtig højt niveau kollektivt såvel som at vi fik vist noget individuel kvalitet.

– Vi giver dem et straffespark lige før pause, som Vanessa redder, et rigtig godt spark af Odense spilleren, så det var ikke nogen nem bold at tage.

– I anden halvleg viser Odense deres kvalitet noget mere. Vi havde snakket om at det er et hold som lige pludselig kan dukke op og score, fordi de har stor individuel kvalitet og er så sikre i deres koncept, så vi skulle forsøge at stå sammen og koncentrere os meget i deres perioder.

– Imod et hold som Odense Q kan du ikke holde dem fra at få momentum på et eller andet tidspunkt i kampen. Det gjorde de også og vi giver dem et hjørnespark i den periode som de scorer på. Det er os selv som lægger den i mål på grund af noget forvirring og det giver Odense et boost, hvor vi lider i en periode af kampen, hvor de kun er bagud med et mål.

– Det som jeg er nok er mest stolt af, er at vi holder dem til én afslutning indenfor målrammen og 3-4 udenfor målrammen, det siger noget om den defensive kvalitet vi har som hold, samtidig med at vi skaber store nok chancer til at vi skal vinde større end vi gør.

– Vi er naturligvis meget glade for denne sejr, fordi vi er det første hold som giver Odense et nederlag i denne sæson og fordi de er så gode som de er.

– I dag var vi det bedste hold og det er ikke let imod dem. Så stort tillykke til spillerne og staben med en fortjent sejr.

B.93 TV: Se eller gense hele kampen her

På grund af netværksudfald mangler en lille sidst i 1. halvleg desværre.

Holdet på banen

Vanessa Karungi

Kristine Lingaard (ud 70′)
Nicoline “Nisse” Lieber
Julie Madsen
Julie Hemmingsen (ud 70′)

Frederikke Troldborg
Emilie Langhorn
Signe Mertins (ud 60′)

Viktoria Einsbor (ud 60′)
Omewa Joy Ogochuckwu
Linnéa Borbye

På bænken

Ida Tommerup
Silje Simonsen (ind 70′)
Sofie Thrige (ind 70′)
Josephine Visted Nielsen
Josefine Funch (ind 60′)
Regina Omede (ind 60′)

Topfoto med jubel efter en af de to B.93 scoringer i topkampen: Christian Midtgaard.