Vælg en side

B.93’s bedste kvinder havde ære af kampen, da de lørdag eftermiddag tabte 3-2 til topholdet AGF.

Cheftræner Rasmus Good fortæller om opgøret.

AGF – B.93 3-2 (2-1)

1-0 Tina Fremo (6′)
2-0 Maria Herdel Pedersen (11′)
2-1 Lúcia Leila José (45′)
2-2 Linnéa Borbye (60′)
3-2 Maria Denius Nielsen (71′)

Ceres Park
665 tilskuere.

– Kampen imod AGF handlede om at blive mere modne i vores udtryk. Det handlede om at se hvilke spillere som kunne præstere i topkampe og det fik vi nogle gode svar på. Mange spillere viste at disse kampe er til dem. Det bekræftede at vi havde et højt potentiale, men at AGF er længere fremme end os på kvalitet.

– De stillede en så flot kulisse til rådighed og vi snakkede om at dette var et udstillingsvindue som spillerne skal elske. Mere end 650 tilskuere til kampen, hvor en del af dem også sørgede for god stemning.

– En fantastisk bane, et stadion. Det duftede af en rigtig fodboldkamp. For vores spillere handler det om at præstere i topkampene, hvis de skal promovere sig selv og sætte sig selv i en position hvor de kan få en karriere i fodbold.

– Jeg synes vi havde forskellige perioder, nogle gange lidt stresset og nervøst måske, men der var også perioder hvor vi viste hvem vi var og hvordan vi gerne ville spille. Stor cadeu til AGF, vi skulle være gode for at få noget med hjem fra denne kamp.

– De viste nok engang, hvorfor de hører til i Kvindeligaen. Set over hele kampen var de bedre end os, men vi viste også i perioder at vi er gode nok til Kvindeligaen. Vi har nogle store chancer hvor vi skal score, vi har også muligheden for at komme foran og så ændrer kampbilledet sig.

– Det er ikke ufortjent at de vinder. Jeg havde en fornemmelse af at tilskuerne fik en underholdene kamp at se, hvilket også er noget af det vi står for.

– Jeg savnede at vi var lidt mere modige i nogle situationer, fordi når vi var modige og udstrålede selvtillid havde AGF det svært, men vi havde for få af de perioder. Nok til at vinde en fodboldkamp, men ikke nok til at være sikre på det.

– Vi er skuffede over resultatet efter denne kamp, men forlader Århus med en god følelse af hvad vi kan.

– Næste sæson handler om at løfte bundniveauet, blive mere voksne i nogle nøglesituationer og så kunne holde de perioder, hvor vi spiller med selvtillid og på et højt niveau, oppe i længere perioder af kampen, samt minimere modstandernes gode perioder.

– Tillykke til AGF med førstepladsen og tilbagevenden til Kvindeligaen, det er fuldt fortjent og de er uden tvivl det bedste hold i Kvalifikationsligaen.

Holdet på banen

Emilie Nicole Schrøder

Julie Pauludan Madsen
Freja Lähteenmäki (ud 61′)
Sofie Thrige Andersen (ud 69′)
Kristine Lindgaard (ud 33′)

Frederikke Troldborg (ud 45′)
Josefine Funch
Emilie Normann Langhorn

Sissel Bøje Kielnhofer (ud 61′)
Linnea Louise Borbye
Lúcia Leila José

På bænken

Natasha Shirazi (ind 61′)
Sarah Jankovska (ind 45′)
Nicoline Lieber Heilstrup (61′)
Viktoria Einsbor (ind 69′)
Vanessa Edith Karungi
Cathrine Buccat Graversen (ind 33′)
Omewa Joy Ogochukwu

Skrevet af Rasmus Good.
Topfoto af Julie Pauludan Madsen: Christian Midtgaard.