Vælg en side

1. Kvindesenior spillede lørdag på ny træningskamp ude mod FC Nordsjælland. En ny fin test for de unge 93’ere, der tabte snævert.

FC Nordsjælland – B.93 2-1 (1-1)

B.93 målscorer: Emilie Langhorn.

Right to Dream Park
Cirka 50 tilskuere.

B.93 cheftræner Rasmus Good udlægger kampforløbet:

– Igen var formålet at løfte vores niveau på nogle ting i spillet. Jeg synes at vi er gode i første halvleg, den synes jeg var vores spillemæssigt. Vi løser det simpelt. De gav os plads ude på kanten, så det var der vi spillede.

– Vi havde lidt udfordringer med tålmodigheden synes jeg. Vi blev lidt for direkte, men vi havde taget nogle skridt i forhold til at komme i feltet og få de løb vi havde brug for derinde, men vi er stadig ikke helt tilfredse med vores udtryk i feltet.

– Vores evne til at være i lavt pres og forsvare feltet var godkendt synes jeg. Der er jeg faktisk meget tilfreds. Ida har ikke meget at lave i målet i første halvleg, hun har vel deres mål at forholde sig til, men udover det havde de svært ved at blive farlige omkring vores felt, så vores kynisme i de to felter er jeg langt hen af vejen meget tilfreds med udviklingen på, selvom vi slet ikke er i mål, især i modstandernes felt, men vi tog et godt skridt i udviklingen i dag.

– Begge mål vi får imod os er selvforskyldte, min følelse, uden at have set videoen igen, er at vi skulle holde buret rent i dag, men således blev det ikke. Det ene er direkte på hjørnespark hvor vi placerer os forkert og den anden er en børnefejl, som heldigvis er sjælden, men nu skete det desværre.

– Vi har nu spillet to kampe i opstarten og jeg jeg virkelig glad for måden vi er startet på, allerede nu har vi løftet os på ting vi haltede med sidste sæson. Træningskampe er klart noget andet end turneringskampe, men modstanderne er bedre i træningskampene end turneringskampene, så det bruger vi meget som benchmark.

– Dette er en virkelig god gruppe. I dag leverer vi også det vi gør uden en håndfuld normale startere, så det er jeg også virkelig glad for. Pigerne udvikler sig hurtigt, de tager skridt fra uge til uge, så vi har efterhånden en virkelig god og stærk gruppe.

– Jeg er stolt af den kvalitet og sult spillerne kommer med hver dag, så jeg håber på at vi snart kan belønne os selv med en oprykning.

– Vi giver alt vi har for at nå i Kvindeligaen i løbet af denne sæson, så vi kan forbedre forholdene for spillerne yderligere, det fortjener de og klubben virkelig, fordi nu er der tidligt en følelse i truppen af at vi godt kan begå os på Kvindeliga niveau med det vi har.

– Vi har stadig meget at lære, men omvendt er det også dét gruppen er rigtig hurtig til, så jeg tror det bliver en rigtig god sæson. På trods af resultatet er der mange ting vi kan være virkelig glade for i dag.

Holdet på banen

Ida Tommerup

Silje Simonsen
Julie Madsen
Nicoline “Nisse” Lieber
Sofie Thrige

Signe Mertins
Emilie Langhorn
Frederikke Troldborg

Linnéa Borbye
Julie Hemmingsen
Michella Østergaard

På bænken

Kristine Lindgaard
Josephine Nielsen
Viktoria Einsbor

Topfoto af målscorer Emilie Langhorn fra en tidligere kamp mod ASA Fodbold: Christian Midtgaard.