Vælg en side

B.93 spillede endnu en flot træningskamp, da svenske Landskrona BOiS blev sendt tilbage til anden side af sundet med et 3-1 nederlag lørdag.

B.93 – Landskrona BoIS 3-1 (3-1)

1-0 Souheib Dhaflaoui (2′)
2-0 Mikkel Mouritz (straffe 9′)
2-1 Robin Dzabic (19′)
3-1 Oliver Carrara (24′)

Svanemølleanlægget, kunstgræs
Cirka 100 tilskuere.

B.93 spillede lørdag træningskamp mod skånske Landskrona BoIS. Med tanke på, at gæsterne sluttede den forgangne sæson som nummer seks i den svenske Superettan (den næstbedste række), og at de blot har to uger til deres første betydende kamp (i den svenske pokalturnering), måtte man forvente en vanskelig kamp for B.93.

Imidlertid lagde “Den Hvide Dame” ud som lyn og torden mod svenskerne. 93erne på det nærmeste overfaldt gæsterne i kampens første kvarter. Souheib Dhaflaoui bragte B.93 i front med et skud, som på mystisk vis smuttede ind bag Landskronas målmand. Ikke længe efter øgede Mikkel Mouritz til 2-0 på straffespark.

Gæsterne fik reduceret på deres første reelle angreb i kampen, men B.93 genetablerede hurtigt tomålsføringen med et fladt skud i det lange hjørne fra en veloplagt Oliver Carrara.

3-1 stod sig til pausen, og det var ikke et mål for lidt. Med kvikt og fantasifuldt kombinationsspil var 93erne helt overlegne. Det var boblende champagne mod alkoholfri Pripps Blå.

I anden halvleg kom der gang i svingdøren, som det sig hør og bør i træningskampe. Både 93erne og gæsterne gav spilletid til de fleste i truppen, og det gjorde halvlegen til en mere urytmisk og hændelsesfattig affære.

Det gjorde nu heller ikke så meget, for B.93 kunne køre en imponerende sikker sejr hjem. Man skal som bekendt ikke lægge for meget i træningskampe – men det var nu alligevel opmuntrende at se, hvor flot spillet gled for 93-holdet igennem en smukt gennemført første halvleg.

B.93 TV: Se B.93 målene her

Og se et sammendrag fra kampen her.

Holdet på banen

Aris Vaporakis

Simon Wæver
Hamid El Idrissi
Morten Fraysse
Rasmus Brodersen

Niels Morberg
Søren Nørgaard
Mikkel Mouritz

Tammer Bany
Souheib Dhaflaoui
Oliver Carrara

På bænken

Gustav W. Frederiksen
Ruben Minerba
Søren Sørensen
Sebastian Kroner
Julius Lind
Andreas Pyndt
Vitus Holm
Milan Rasmussen
Hassan Elsayed
Mican Atici
Simon Rossil

Referat v) Mads Mazanti.
Topfoto af Souheib Dhaflaoui: Christian Midtgaard.