Vælg en side

Sejrsstimen fortsætter.

 

B.93 – FC Damsø 2-0 (1-0)

1-0 Sissel Bøje (straffe 45′)
2-0 Linnéa Borbye (56′)

Svanemølleanlægget (kunstgræs)
Ca. 50 tilskuere.

Onsdag aften spillede B.93’s kvinder mod FC Damsø. En kamp, der egentlig skulle have været spillet for et par uger siden, men blev flyttet til denne onsdag, da en af Damsøs spillere ulykkeligvis var blevet testet positiv for corona-virus.

Fra kampens første fløjt sad B.93 tungt på spillet mod et Damsø-hold, der stod langt tilbage på banen og udelukkende satsede på dødbolde. Denne taktik var utroligt nok tæt på at give bonus ved to tilfælde i første halvleg, hvor 93-forsvaret kiksede opdækningen ved frisparksindlæg i feltet. Heldigvis manglede de rødklædte kvinder fra Vanløse lidt skarphed, der da skulle afsluttes.

Men det hørte altså til undtagelserne, at gæsterne overhovedet befandt på B.93’s banehalvdel. Og B.93 havde da også tre store muligheder for at bringe sig i front. Sofie Thrige og Sissel Bøje gange to var synderne. Sidstnævnte fik dog til allersidst i halvlegen alligevel løn for sine anstrengelser, da hun omsatte et straffespark dømt for hånd på bolden til kampens første scoring.

Efter pausen var kampbilledet nøjagtig det samme, men denne gang fik de af uransagelige grunde hvidbuksede B.93-spillere hurtigere hul på bylden. Linnéa Borbye fik med et velplaceret skud fra kanten af feltet overlistet Damsøs ellers velspillende målvogter.

Selv om de således var nede med to mål, havde gæsterne ingen planer om at komme frem på banen. Skadesbegrænsning var den eneste dagsorden for Damsø. Med lidt mindre uheld i sprøjten kunne B.93 have bragt sig på både 3-0 og 4-0, men stolperne stod i vejen for yderligere scoring.

2-0 stod sig kampen ud, og holdets flotte sejrsrække fortsætter dermed. Eneste mangel på dette særdeles talentfulde hold er lidt større effektivitet, når et stort spilovertag skal udmøntes i chancer og mål. Og – nå ja – mørkeblå bukser, som nu engang er klubbens spilledragt.

Holdet på banen

Ida Tommerup

Silje Simonsen
Kristine C. Lindgaard
Julie Paludan Madsen
Sofie Thrige Andersen (ud 60′)

Nikoline Andresen (ud 60′)
Frederikke Troldborg
Emilie Langhorn

Hannah Holgersen (ud 67′)
Linnéa Borbye
Sissel Bøje (ud 71′)

På bænken

Josefine Funch (ind 60′)
Mathilde Foged Hansen (ind 60′)
Karoline Wietz (ind 67′)
Viktoria Einsbor (ind 71′)
Norah Helsinghoff

Kampreferat v) Mads Mazanti.
Topfoto af Claus Vandborg