Vælg en side

1. Kvindesenior pudsede formen af i sidste træningskamp før den spændende pokalkvartfinale mod FC Thy Thisted med en sejr over Brøndby IF.

Vi har fået Rasmus Good til at fortælle om træningskampen.

B.93 – Brøndby IF 4-1 (2-1)

Målscorere for B.93
1-0 Nicoline Lieber
2-0 Anna Karlsson
3-1 Linnéa Borbye
4-1 Viktoria Einsbor

Svanemølleanlægget
Ca. 50 tilskuere.

I dag var sidste test før pokalkvartfinalen imod FC Thy-Thisted Q, så i dag handlede primært om relationer og få finpudset det sidste af fodboldformen inden det går løs.

Der har været en god progression i vores præstationer igennem preseason, selvom vi desværre kun er lykkes med at spille tre træningskampe af forskellige årsager. Jeg synes det begynder at se godt ud i mange faser, så vi skal nok være klar til at være konkurrencedygtige imod Thy.

Brøndby IF er et hold som er vant til at have bolden og det giver naturligt nogle åbninger i deres organisation tidligt, når man løser deres høje pres, så vi havde lidt udfordringer med at være tålmodige på bolden, men jeg synes vi i perioder ramte præcis det udtryk vi ønskede, hvor vi var virkelig gode i både positioner og boldomgang.

Der var ligeledes en god progression igennem kampen. Vores høje pres var rigtig godt, hvilket har været et generelt tema i vores træningskampe, det skabte også nogle muligheder.

Det var dejligt at få scoret og have fire forskellige målscorere. Det betyder meget for selvtilliden og det momentum vi tager med ind til kvartfinalen.

Nu er det tilbage på træningsbanen og have styr på forberedelsen imod Thy og så glæder vi os bare til at komme i gang med at spille om noget.

Holdet på banen

Vanessa Karungi (ud 45′)

Silje Simonsen
Nicoline Lieber (ud 70′)
Julie Pauludan Madsen
Julie Hemmingsen (ud 80′)

Frederikke Troldborg (ud 60′)
Emilie Langhorn (ud 75′)
Signe Mertins (ud 70′)

Linnéa Borbye
Jazmin Issa (ud 60′)
Anna Karlsson (ud 60′)

På bænken

Pernille Rasmussen
Sofie Thrige Andersen
Kristine Lindgaard (ind 80′)
Freja Lähteenmäki (ind 70′)
Josephine Visted Nielsen (ind 75′)
Ramat Abdulkareem (ind 70′)
Josefine Funch (ind 60′)
Lúcia Leila José Moçambique (ind 60′)
Viktoria Einsbor (ind 60′)

Kampreferat v) Rasmus Good.
Foto fra en tidligere kamp mod Sundby: Christian Midtgaard.