Vælg en side

B.93 vandt lørdag eftermiddag 1-0 over Skovshoved. Især de første 30 minutter så godt ud.

 

B.93 – Skovshoved 1-0 (0-0)

Mål: Sebastian Koch (90′)

På kampens sidste spark sikrede B.93 sig en fin sejr lørdag – dette på en smuk (og kold) lørdag formiddag på Svanemølleanlægget. Kampen var meget lige og i minutterne inden scoringen, havde et ganske fermt udehold været tæt på at score – som de var i slutningen af 1. halvleg, men de to 93-keepere Conrado (1. halvleg) og Victor (2. halvleg) var blandt holdets bedste.

Kampen var – som træningskampe ofte er – rodet i perioder, men B.93 skal have ros for at holde fokus og vise sig ganske effektive.

De cirka 75 fremmødte tilskuere (må indrømme jeg ikke talte dem) virkede som om de følte sig fint underholdt. B.93 var uden en del skadede spillere, og dem får man forhåbentlig klar til turneringsstart, som jo finder sted på samme bane.

Bemærk venligst

B.93-Hillerød lørdag 9. marts 2018 spilles på Svanemølleanlægget kl. 15.00. Der er gratis adgang. Der kommer også en reminder senere, så I ikke misser denne spændende åbningskamp.

For øvrigt en fin B.93 dag med andre gode resultater at berette om. Kvinderne vandt træningskampen ude mod BSF med 2-1 (mål af Paola og Jeanne). U17 og U19 vandt begge deres turnerings debut kampe i Jylland. U17 med 2-1 og U19 med 2-0.

Vi vender det skarpe blik tilbage i 1. herresenior cheftræner, som lukker med denne vurdering af kampen lørdag.

Danny Jung om træningskampen mod Skovshoved

– Vi starter kampen rigtig godt, og har i de første 30 minutter et rigtig godt udtryk i vores pres og spil med bolden. Mange gode situationer i gennembrudsspillet, hvor vi nogle gange manglede den sidste skarphed i beslutning og færdighed.

– Herefter blev kampen mere lige og vi forfalder til at spille lidt langsommere og lidt for småt. Anden halvleg var middel med bolden, og vi skal blive bedre til at finde de rigtige løsninger alt efter hvordan modstanderne presser os.

– Spillerne arbejder rigtig godt til træning, og vi skal have overført den høje træningskvalitet til kampene (i mere end 30 minutter). Jo mere vi træner og spiller sammen, des bedre bliver de vigtige relationer spillerne i mellem.

Holdet på banen

Conrado

Adam, Stokke (anf.), Hegaard, Matthias

Mikkel, Sø

Dyre Jeppe, Nico

Haitam (prøve)

På bænken

Koch, Godwin, Philip (prøve), Bondo (U19) og Victor

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.