Vælg en side

1, herresenior tog en flot skalp med sejr ude over 1. divisionsholdet fra Hvidovre i lørdagens træningskamp.

 

Hvidovre – B.93 2-3 (2-2)

0-1 Magnus Krogh (13 ‘)
1-1 (16′)
2-1 (33′)
2-2 Magnus Krogh (45′)
2-3 Mikkel Mouritz (straffe, 81’)

Hvidovre Stadion
Tilskuertal ikke noteret.

Efter en flot træningskamp mod AB onsdag (der endte 3-0 til B.93) skulle holdet på en – på papiret – endnu sværere opgave, nemlig mod 1. divisionsholdet Hvidovre.

Da skolerne er begyndt, har vejret – som altid – vist sig fra den varme side, og solen bagte da også godt, da B.93 tog hul på endnu en træningskamp. Med to uger til turneringstart (Holstebro ude søndag 30. august) er det glædeligt, at spillet hænger godt sammen for B.93, og selvom vi alle ved at der er kæmpe forskel på træningskampe og kampe i turneringen, kan man ikke lade være at fornemme en vis optimisme blandt folk med skjoldet på brystet.

Vi bad cheftræneren om en udtalelse.

Thomas Nørgaard

– Det var et stærkt hold vi var oppe mod denne lørdag, og det vidste vores spillere godt, men vi har udviklet os.

– Vi kan nu tage kampen op mod hold på et højere niveau. Hvidovre stillede op i en stærk udgave, men selvom vi har mange unge spillere, så har vores hold fået en robusthed, som gør at spillerne viser de kan håndtere en stor fysisk udfordring.

– Det går den rigtige vej, og jeg synes at mine spillere leverede en stor præstation med sejren i dag. Ros til holdet og deres seriøse indstilling, som er en fornøjelse at arbejde med.

Bonusinfo

B.93 deltager selvfølgelig i pokalturneringen (Sydbank Pokalen) i denne sæson, men grundet forsinkelser i afviklingen af de indledende pokalrunder i serie-fodbolden, trækkes der først lod til 1. runde så sent som fredag den 21. august kl. 13.00.

Kampene spilles den 1-2-3. september, med deltagelse af alle klubber fra NordicBet LIGA (inkl. de tre nedrykkere fra 3F Superliga) og 2. division samt 54 serieklubber. B.93 forventer at modtage kampprogrammet hurtigst muligt efter lodtrækningen, forventeligt senest mandag den 24. august.

Yderligere bonusinfo

B.93 har valgt den tidligere viceanfører, midtbanespilleren Mikkel Mouritz Jensen (trøjenummer 8) som holdets nye anfører. Viceanfører bliver Søren Nørgaard (trøjenummer 12).

Se hele truppen.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christiaan Midtgaard.