Vælg en side

1. Kvindesenior sejrede lørdag med 2-0 ude over Herlufsholm. En særdeles vigtig sejr i 1. divisions slutspil inden den sidste kamp ude mod Næsby på lørdag 20. marts.

Herlufsholm – B.93 0-2 (0-2)

1-0 Sissel Bøje Kielnhofer (10′)
2-0 Josefine Funch (19′)

Emerson Arena Kunst
Ingen tilskuere.

Cheftræner Rasmus Good om kampen

– Spillemæssigt tog vi et godt skridt i den rigtige retning i dag. Vi lignede mere os selv.

– Vejrforholdene var svære at håndtere, spillerne frøs og var gennemblødte fra start til slut, hvilket man kunne se var en faktor for begge hold.

– Vores opbygning fungerede, der var ikke fejl som vi ikke selv kunne reparere, så det vidnede også om en større sikkerhed, en større selvtillid. Bevægelserne og positionerne var bedre, så i dag var et godt skridt spillemæssigt, især i første halvleg var jeg tilfreds med rigtig mange ting.

– Vores spilvendinger var med langt mere kontrol og vi havde lidt flere pasninger før vi satte bolden på spil og det hjalp os med at kontrollere spillets tempo.

– Overfor mand-mand pres, kan man komme meget hurtigt til chancer via modsatrettede bevægelser, så det er en kunst at kontrollere tempoet i de kampe, fordi det hurtigt kan blive frem og tilbage hele tiden, hvis man ikke har tålmodigheden og ved hvordan man skal styre sådan en modstander. Jeg synes vi løser opgaven fint det hele taget i betragtning.

– Det er ligeledes lang tid siden vi har holdt clean sheet, så det er en virkelig god følelse for både målmand, bagkæde, men så sandelig også de offensive spillere.

– Jeg synes ikke vi var gode nok i 2. halvleg til at skabe store chancer, men jeg synes at vi defensivt spiller en flot kamp, den del er jeg rigtig glad for og så har vi jo folk på bænken som kan komme ind og gøre en forskel, enten holde niveauet, give os andre muligheder eller bygge på det vi allerede har.

– Det er jo skønt som træner, når man ved der sidder kvalitet på bænken. Det gør at jeg kan vælge hvilke taktiske ændringer vi skal foretage, mere end det lige er om der er nogle som ser trætte ud eller ikke præsterer blandt starterne i kampen, så stor ros til de indhop vi har.

– Resultatet gør nu at vi har et 3 point forspring ned til 3. pladsen og er kun 1 point efter Sundby på 1. pladsen, så hvis alt flasker sig, så kan vi tage førstepladsen i sidste runde på tirsdag og vinde oprykningsspillet.

– Uanset hvad så er vi matematisk sikret en plads i kvalifikationsspillet med en uafgjort eller at HG tager point i Sundby på lørdag, så vi skal bare gøre vores arbejde godt, på lørdag.

– Andenpladser har aldrig sagt mig noget, så vi går selvfølgelig hårdt efter at sikre os førstepladsen på lørdag.

Holdet på banen

Emilie Schrøder

Kristine Lindgaard (ud 73′)
Freja Løvenfald (ud 46′)
Nicoline “Nisse” Lieber
Sofie Thrige

Josefine Funch (ud 75′)
Julie Madsen
Frederikke Troldborg

Linnéa Borbye
Sarah Jankovska (ud 74′)
Sissel Bøje (ud 82′)

På bænken

Ida Tommerup
Silje Simonsen (ind 82′)
Cathrine Graversen (ind 75′)
Signe Mertins (ind 74′)
Louise Tscherning (ind 46′)
Viktoria Einsbor (ind 73′)
Julie Hemmingsen

Topfoto af Josefine Funch i en tidligere kamp mod Herlusholm: Christian Midtgaard.
Kampreferat v) Rasmus Good.