Vælg en side

B.93’s bedste kvindehold tabte desværre aftenkampen fredag i Sundby Idrætspark snævert. Rasmus Good er klar med analysen.

 

Herunder får du cheftrænerens ord om det ærgerlige nederlag.

Sundby – B.93 1-0 (1-0)

1-0 Julie Wargo Pedersen (10′)

Sundby Idrætspark
350 tilskuere.

– De første 14 minutter var uacceptable. Det er også i den periode Sundby scorer. Derefter var vi faktisk rigtig gode.

– Igen kan vi være stolte af, at vi kun tillader vores modstander en håndfuld afslutninger i kampen. I anden halvleg tillader vi faktisk ikke en eneste afslutning. Det er flot imod et så godt hold som Sundby. De har 2-3 optræk til chancer, men vi stopper dem før de får afsluttet, så vores anden halvleg var noget nær perfekt defensivt.

– Vi skaber mange store chancer, nok store chancer til at score mange mål, men vi havde ikke kvaliteten foran mål. Det var det eneste som manglede. Måden spillerne har taget de taktiske koncepter til sig og hvor hurtigt de forbedrer det holdmæssige udtryk er helt imponerende.

– Jeg er så stolt af dem. De havde fortjent bedre i dag og jeg håber at de fremmødte på stadion kunne lide at se os spille.

– Set i det store billede kan jeg kun være stolt af hvordan pigerne spillede og håndterede dagens udfordring. Sundby er fantastiske på omstillinger og i anden halvleg holder vi dem helt fra fadet. Det er virkelig imponerende.

– Jeg har set Kvindeliga hold være i problemer imod Sundby når det kommer til deres omstillinger. De er næsten umulige at holde fra chancer, så jeg er virkelig stolt af pigerne.

– De er også utrolig farlige på standardsituationer og i dag scorer de en på et frispark langt udefra, som de håndterer helt perfekt og hvor vi har et alt for dybt udgangspunkt.

– Scorer vi er jeg overbevist om at vi vinder, så simpelt er det, men fakta er at det gjorde vi ikke.

– Disse kampe sker i fodbold. Du kan være nok så god i spillet, defensivt og i det chanceskabende, men hvis man ikke scorer, så vinder man ikke.

– Denne kamp bekymrer mig faktisk ikke, tværtimod. Om vi kunne være dominerende imod Sundby var et af de helt store spørgsmålstegn før sæsonen og en milepæl i forhold til den rejse vi er på. Men tillykke til Sundby med sejren. Vi glæder os til at få dem til Østerbro igen til det omvendte opgør.

– Nu handler det om pokalkampen på onsdag imod Lynge-Broby IF, hvor vi igen skal prøve at rykke os spillemæssigt og gå videre i Kvindepokalen.

Holdet på banen

Emilie Schrøder

Kristine Lindgaard
Nicoline Lieber Heilstrup
Julie Pauludan Madsen
Sofie Thrige (ud 46′)

Frederikke Troldborg (ud 69′)
Emilie Langhorn (ud 75′)
Josefine Funch

Silje Simonsen
Jazmin Issa Schultz-Pedersen (ud 75′)
Michella Østergaard

På bænken

Ida Tommerup
Solveig Venset
Viktoria Einsbor (ind 75′)
Josephine Visted Nielsen (ind 75′)
Signe Mertins (ind 69′)
Julie Hemmingsen (ind 46′)
Luna Kullas

Topfoto af Emilie Langhorn under kampen: Rasmus Lykke fra LokalUpdate.dk.