Vælg en side

B.93 havde sikret sig 1. pladsen i grundspillet i 1. division pulje 1 inden kampen.

 

B.93 – Sundby 1-1 (0-0)

1-0 Linnéa Borbye (70′)
1-1 Pernille Helmark (89′)

Svanemølleanlægget
Cirka 50 tilskuere.

B.93 Q havde denne ene kamp tilbage i turneringen (1. division pulje 1) og da holdet havde vundet rækken, var det eneste tilbageværende spørgsmål om holdet skulle gå ubesejret igennem puljen. Som den kvikke læser sikkert har bemærket, så tabte B.93 ikke kampen, men var faktisk meget tæt på at vinde opgøret mod et godt Sundby-hold.

B.93’s trænerteam havde besluttet at spare Josefine Funch og Silje Simonsen helt, de to spillere som ellers har været faste startere. Julie Madsen har også været meget hårdt belastet med U19 landshold og en masse spilletid, så teamet prøvede også at spare hende så meget som muligt. Hun kom dog på banen til de sidste 20 minutter.

Kampen var præget af træthed fra hjemmeholdets side, efter et hårdt program med mange kampe på kort tid. Holdet startede turneringen 15. august og har også spillet to pokalkampe (den totale sum er 10 kampe i tiden siden medio august).

De hvidblusede havde svært ved at kontrollere kampen, men efter en lidt svag 1. halvleg kom holdet foran med små 20 minutter tilbage ved Linnéa Borbye – der også scorede i midtugens pokalkamp mod Brøndby – og det holdt helt til kampens hektiske slutminutter, hvor udligningen fra fysisk stærke Sundby faldt. Lidt ærgerligt, at holdet ikke kunne hive sejren hjem (det blev en 1-0 sejr ude mod Sundby i august), men det kan B.93 godt leve med, da kampen jo kun havde kosmetisk betydning for hjemmeholdet.

Da kampen blev fløjtet af kunne cheftræner Rasmus Good og hans spillere se tilbage på et flot efterår, hvor de – som tidligere nævnt – er gået ubesejret gennem turneringen. Nu venter nye udfordringer.

Vi bad om en udtalelse fra cheftræneren.

Rasmus Good

– Kampen var meget præget af træthed og det var svært for os at tage kontrollen over kampen. Det betød mange dueller, som nok passer mest til Sundby.

– Det så ikke godt ud i dag, det var faktisk den værste præstation vi har leveret hele sæsonen, så på et eller andet punkt er det vel okay ikke at tabe til topholdet i puljen. Jeg tror “pausen”, hvis man kan kalde den det, bliver god for os. Nu har vi en hel uge til næste kamp, det har vi ikke haft i lang tid, så det har været svært for alvor at træne. Vi elsker kampene, men programmet holder også spillerne under et konstant pres mentalt, så de ikke har tid til at restituere helt.

– Vores interne krav er jo også at vi skal vinde alle kampe og dominere alle kampe, så spillerne lever under et meget højt pres, som de har håndteret godt indtil videre. Vi er ubesejrede og ender som puljevindere.

– Nu restituerer vi mentalt og fysisk i morgen og så ser vi fremad mod næste modstander i slutspillet (det bliver Næsby, webred.).

Se hele slutspilsporgrammet her.

Holdet på banen

Ida Tommerup

Nicoline Lieber Heilstrup
Kristine Lindgaard
Sissel Bøje Kielnhofer
Sofie Thrige Andersen

Frederikke Troldborg
Viktoria Einsbor (ud 69′)
Emilie Langhorn
Karoline Wietz

Hannah Holgersen
Linnéa Borbye

På bænken

Emilie Schrøder
Silje Cassandra Simonsen
Julie Pauludan Madsen (ind 69′)
Josefine Funch
Alberte Møller

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto af målscorer Linnéa Borbye: Christian Midtgaard.