Vælg en side

Cheftræner Rasmus Good var stolt af spillernes præsentation i lørdagens træningskamp mod HB Køge. Her får du Rasmus Goods blik på kampen.

 

HB Køge – B.93 3-0 (0-0, 2-0)

Kampen blev spillet som 3 x 30 minutter, webred.

Kampen blev brugt til at flest muligt kunne spille lang tid kontinuerligt og samtidig måle os med et godt Kvindeliga hold, for at se hvor vi er og hvad vi mangler for at nå op på det niveau.

Kampen gav et rigtig godt indtryk. Vi er i en meget spæd start, når det kommer til at implementere spillestilen, men vi løste HB Køges pres rigtig godt i første halvleg, hvor de havde rigtig svært ved at få fat i os og vi spiller med stor tålmodighed.

I store dele af første halvleg blev de nødt til at trække sig tilbage og overlade initiativet til os. Det er en meget positiv udvikling, når man tænker på hvor svært vi havde det i Kvalifikationsligaen, da vi mødte dem for et par måneder siden. Der blev vi mildest talt overfaldet, men i dag var vi langt klogere og bedre i vores positioner og bevægelser.

Første halvleg var vores, der var vi rigtig gode og viser at vi kan spille med høj kvalitet mod Kvindeliga modstand også.

Derefter har vi det sværere, fordi de spiller for spiller naturligt har mere kvalitet end os lige nu og flere spillere på banen og på bænken med Kvindeliga niveau og erfaring, så deres mål kommer også på nogle fysiske forudsætninger, som vi ikke har endnu, men som vi får bygget på fra nu og frem til vinter.

Til vinter kan vi fysisk begå os på Kvindeliga niveau også, så nu handler det bare om at uddanne spillerne fodboldmæssigt individuelt og som hold til at kunne det samme. Det er den proces, vi er igang med nu.

Vi har rykket os en del allerede på de tre uger vi har haft i opstarten nu, så jeg er meget tryg ved vores kvalitet når sæsonen starter. Vi er tættere på at kunne spille på Kvindeliga niveau end jeg troede allerede nu, så jeg glæder mig til at se os om nogle måneder.

Denne kamp er jo et super godt benchmark som vi kan bruge resten af sæsonen, fordi det er jo Kvindeliga holdene vi måler os med og sætter overliggeren for sæsonen efter.

Jeg er meget tilfreds med spillernes indsats og stolt af hvad de leverede i dag. Det lover rigtig godt for fremtiden.

Holdet på banen

Emilie Schrøder (ud 30′ , ind 60′)

Sofie Thrige
Nicoline Heilstrup
Julie Madsen (ud 50′)
Bjørg Godvin (ud 45′)

Emilie Langhorn
Nikoline Andresen (ud 55′)
Frederikke Troldborg

Silje Simonsen
Hannah Holgersen (ud 55′)
Linnéa Borbye

På bænken

Ida Tommerup (ind 30′, ud 60′)
Kristine Lindgaard (ind 45′)
Viktoria Einsbor (ind 50′)
Karoline Wietz (ind 55′)
Amalie Weischendorff (ind 55′)

Kampreferat v) Rasmus Good
Topfoto fra arkiv af Tage Majland.