Vælg en side

Trænerteamet omkring 1. Herresenior fortæller her om indtrykket fra vinteropstarten, der foreløbig har været meget positiv.

Vi har fået denne kommentar til opstarten

– Vi er især meget tilfredse med udtrykket i de tre seneste træningskampe. Spillerne har udviklet sig på alle parametre igennem hele opstarten, hvor vi tydeligt kan se, at den træningsparathed de ligger i hverdagene udmønter sig i et virkelig intenst udtryk i kampene.

– Samtlige spillere i truppen viser en enorm ærgerrighed, og uanset hvem vi sætter på banen, bliver der leveret på et meget højt niveau.

– Samtidig kan vi se stor fremgang i de taktiske elementer, som vi har arbejdet med i det daglige, som skal gøre os endnu mere skarpe til det der venter i forårssæsonen.

– Det har været en prioritet at skrue på vores offensive udtryk og sikre vores defensive base, og med 11 mål for og 1 mål imod i de seneste tre træningskampe, må vi konstatere, at det går i den rigtige retning.

Opdateret, lørdag 27. februar 2021, webred.: B.93’s bedste herresenior hold har i vinteren 2020 / 2021 spillet ni kampe i alt, med fire sejre, tre uafgjorte og to nederlag. Se resultater, links til B.93 TV, live updates mv..

Første turneringskamp er mod Holbæk hjemme lørdag 6. marts. Dernæst følger returbraget i Sydbank Pokalen mod AGF torsdag. 11. marts.

Topfoto: Christian Midtgaard.