Vælg en side

B.93 vandt på ny 3-0 over lokalrivalerne fra HIK.

 

HIK – B.93 0-3 (0-0)

0-1 Søren Nørgaard (63′)
0-2 Mikkel Mouritz (76′)
0-3 Mikkel Mouritz (87′)

Udvisning: Lasse Madsen, HIK (43′).

Gentofte Sportspark
? tilskuere.

I marts måned sejrede B.93 3-0 i Gentofte over HIK, hvilket igangsatte en god stime, der sikrede pladsen i oprykningsspillet. Grundlovsdag gentog B.93 såmænd triumfen, da det blev en sejr med samme cifre på Gentofte Sportspark.

Første halvleg blev en lige og chancerig affære. To hold, der begge ville muntert angrebsspil, producerede en række fine muligheder. For B.93 var Sebastian Koch tæt på et par gange, og han satte desuden Magnus Krogh Hansen i scene til en stor mulighed, men Krogh kurede hårdt presset tæt under mål Kochs tværpasning forbi mål. Også en veloplagt Leonel Montano havde en fin chance; Lukas Jensen i HIK-målet fik dækket vinklen af og pareret forsøget. Og Mikkel Mouritz’ indadskruede hjørnespark måtte heades væk på målstregen.

I den anden ende var HIK lige så farlige. Andreas Smed og Jonas Hebo havde hver to oplagte skudmuligheder, men manglende skarphed eller opofrende forsvarsspil forhindrede en scoring til hjemmeholdet.

Efter 42 minutter blev Leonel Montano spillet igennem i dybden, men før han kunne trække sig fri til afslutning, blev han snert udenfor straffesparksfeltet hægtet bagfra af HIKs Lasse Madsen. Nødbremse, i bad med Madsen, og det efterfølgende frispark knaldede Mikkel Mouritz på stolpens inderside. At 0-0 stod sig til pausen var lidt af en gåde for de fremmødte i sportsparken.

Med en mand i undertal trak HIK sig tilbage længere tilbage på banen fra anden halvlegs start. B.93 sad tungt på spillet og pressede på for at trænge igennem Hellerup-drengenes bagkæde. Allerede efter et minuts tid lykkedes det faktisk Magnus Krogh at bryde igennem, men hans afslutning mod det lange hjørne traf den ene stolpe.

Også Leonel Montano var tæt på med et hovedstød, men vi skulle frem til det 63. minut, før der kom hul på bylden: En nedfaldsbold havnede for fødderne af Søren “Sø” Nørgaard, der fra en position lidt udenfor feltet fik kanontræf på en halvflugter, som strøg ind i det lange hjørne.

Scoringen ændrede ikke for alvor på kampbilledet. HIK stod stadig langt tilbage, og fik kun sporadisk angrebet 93-målet, men aldrig for alvor skabt problemer for tilbagevendte Januario i målet.

Et kvarter før tid endte et angreb orkestreret af Koch over højre side med, at bolden blev prikket på tværs til Mikkel Mouritz, hvis flade afslutning sneg sig i mål via den ene stolpe. Endelig havde B.93 stolpen på sin side.

Derefter slap Koch alene igennem, og kunne øge til 3-0, men måtte se sin afslutning pareret af Jensen i hjemmeholdets mål. 3-o blev det dog alligevel til sidst, efter at Leonel Montano knoklede sig igennem på venstre flanke og sendte bolden på tværs til Mikkel Mouritz, der med en ny fornem afslutning gjorde sig selv til dobbelt målscorer.

Fjerde sejr i træk til B.93. Med den form, “Den Hvide Dame” er i i øjeblikket, er det i grunden ærgerligt, at sæsonen snart er slut.

Holdet på banen

Conrado da Costa Januario

Adam Emme
Christian Stokholm
Morten Hegaard
Philip Rejnhold

Mikkel Mouritz
Søren Nørgaard
Leonel Montano

Sebastian Koch
Magnus Krogh Hansen (ud 62′)
Nicolai Olsen (ud 62′)

På bænken

Jeppe Erenbjerg (ind 62′)
Quincy Antipas (ind 62′)
Matthias Andersen
Fredrik Kofoed
Godwin McKay
Lauge Persson
Victor Michaelsen

Kampreferat v) Mads Mazanti.

Se eller gense kampen og vælg højdepunkter med MyCujooTV her.