Vælg en side

B.93 – Holbæk 0-1 (0-1)

0-1 Kristoffer Dirksen (36′)

Østerbro Stadion
280 tilskuere.

0-1-0-1-0-1. Nej, det er ikke koden til tryklåsen på min cykel, det er bare resultaterne af B.93-s seneste tre hjemmekampe mod Holbæk/Nordvest FC inden lørdagens opgør. Meget kan man sige om Den Hvide Dame, men mod visse modstandere er hun ret forudsigelig. Denne kamp blev desværre ingen undtagelse.

Første halvleg blev en ualmindeligt tam affære, hvor B.93 aldrig rigtig fik greb om spillet. Et forsøg fra kanten af feltet af Kaltoft og et frispark af Drost, var de bedste forsøg, hjemmeholdet kunne notere sig, begge forsøg røg udenfor målrammen. Holbæk var dog heller ikke for alvor farlige, men lurede på at fange os i ubalance, og ti minutter før pausen lykkedes det så: Et indlæg fra højre side dumpede ned i hovedet på en beskæmmende udækket Kristoffer Dirksen, hvis hovedstød smuttede ind ved nærmeste stolpe.

0-1 ved pausen efter en ligbleg indsats af Den Hvide Dame. Træner Rutkjær var stiktosset. Sean Christoffersen blev flyttet fra sin uvante plads på højrekanten ind på den centrale midtbane, mens Omar Roshani kom på banen til fordel for Anton Peterlin.

Omar markerede sig da også allerede i halvlegens første minutter, da han fyrede et skud af fra feltets højre side. Skuddet ramte en Holbæk-forsvarer på vejen og snød målmanden, desværre endte bolden i sidenettet ved nærmeste stolpe.

Men det var startskuddet til en mere energisk anden halvleg, hvor B.93 pressede godt på for at få en udligning. Den største mulighed tilfaldt Oliver Drost. Tilbagevendte Andreas Heimer spillede ham fri med en smuk stikning i dybden, men, ak, Holbæks målmand trak sig sejrrigt ud af 1-mod-1-duellen med Drost.

I slutfasen var det dog Holbæk, der var tættest på scoring på et par gode kontramuligheder mod et B.93-hold, som ganske vist slap alle defensive hensyn i en vild offensiv, men havde store problemer med at skabe åbne muligheder og klattede alle dødbolde væk med indlæg uden adresse.

Så selv om B.93 dog gjorde et behjertet forsøg på at rette op på en miserabel første halvleg og på den baggrund godt kunne have fortjent et point, endte det hele med endnu en nul-etter. 0-1-0-1-0-1-0-1.

Holdet på banen

Ronni Raun

Jonas Berg (ud 74′)
Martin Heisterberg
Marco Holst
Emil Farver

Andreas Kaltoft
Anton Peterlin (ud 46′)

Sean Christoffersen
Andreas Heimer
Oliver Drost

Mohammad Ali (ud 66′)

På bænken

Omar Roshani (ind 46′)
Emmanuel Ogude (ind 66′)
Sebastian Czajkowski (ind 74′)
Michael Jonssen
Bjørn Zabell
Mads Nielsen
Frederik Bruhn

Kampreferat v) Mads Mazanti.