Vælg en side

B.93’s bedste kvindehold spillerede lørdag eftermiddag for første gang i lang tid igen på Østerbro Stadion. Kampen mod ASA Fodbold fik en særdeles ærgerlig afslutning i slutfasen af kampen, hvor en scoring til jyderne afgjorde kampen.

Cheftræner Rasmus Good og spillerne var naturligvis hårdt ramt efter nederlaget.

B.93 – ASA Fodbold 0-1 (0-0)

0-1 Emilie Sofie Kristensen (90′)

Østerbro Stadion
Cirka 50 tilskuere.

– Da målet imod faldt var det som om alt energi og glæde blev drænet. Lyset blev slukket. 93 minutters godt arbejde, hvor vi har et tocifret antal afslutninger og 4-5 af dem friløbere eller 100% chancer og holder dem til 5 afslutninger i kampen. Alt sammen føler man er spildt arbejde, da det sker.

– Pigerne gjorde det så godt. De fulgte vores gameplan, skabte et hav af chancer og som nævnt en god del af dem kæmpe store, men vi scorede ikke. Efter fire minutter skal kampen stå 1-0 til os og en halv time skal kampen stå 3-0.

– Vi må bare erkende at de eneste kampe vi ikke vinder er dem, hvor vi ikke scorer. Vi føler vi bør ligge på førstepladsen med maksimumpoint og en målscore som er 10-12 i plus kontoen, fordi sådan har spil og chancer faktisk været i de første fire kampe, men den brutale sandhed og virkelighed er at vi har 6 point efter fire kampe.

– Det gør ondt, pigerne har ondt, men vi kunne også bare score mål, så havde alt været helt anderledes. Ingen misser med vilje. Ingen. Skal man være tophold bliver man bare nødt til at score, det er sandheden.

– Det er vitterligt det eneste aspekt hvor vi halter, fordi pigerne spiller så godt. Defensivt er de blevet så dygtige. De har kontrolleret alle fire kampe, næsten fra start til slut.

– Vi havde følelsen af at hvis vi scorede en enkelt, så kom de ind på samlebånd. Vi vidste at dette var en af udfordringerne før sæsonen.

– Vi håber på at få rettet op på det imod Vildbjerg og at de virkelig får at mærke, hvor mange mål vi har til gode at score, men vi må se på lørdag.

– Nu venter der en hel træningsuge, hvor vi kan få banket selvtilliden og følelsen af at score mål langt ind i spillerne, fordi klarer vi det imod Vildbjerg, så vinder vi kampen, med den defensiv vi har.

– Har man et tocifret antal afslutninger, skaber store chancer og i gennemsnit 3,5 afslutning imod pr. kamp, så plejer man at vinde og det er det snit vi ligger på lige nu. Så det skal vi fortsætte. Vi skal bare score.

Holdet på banen

Vanessa Karungi

Sofie Thrige (ud 60′)
Nicoline Lieber Heilstrup
Julie Pauludan Madsen
Kristine Lindgaard

Emilie Langhorn
Frederikke Troldborg (ud 74′)
Signe Mertins (ud 61′)

Silje Simonsen
Omewa Joy Ogochuckwu (ud 75′)
Lúcia Leila José Moçambique

På bænken

Ida Tommerup
Josefine Funch (ind 60′)
Linnéa Borbye
Cathrine Staxen
Viktoria Einsbor (ind 74′)
Josephine Visted Nielsen (ind 75′)
Julie Hemmingsen (ind 61′)

Foto: Christian Midtgaard.