Vælg en side

Holdet måtte rejse hjem til Østerbro med et 5-0 nederlag.

 

Helsingør- B.93 5-0 (3-0)

Helsingør Stadion.
901 tilskuere.

Der var klasseforskel i kampen mellem Helsingør og B.93.

Selv den mest ukuelige optimist havde nok ikke forventet en sejr i aftenens opgør, men derfor kan indsatsen godt bedømmes. Lad mig slå fast med det samme, det var langt fra en godkendt indsats af 93 – dette trods forskellen mellem de professionelle og amatørerne.

Indstillingen var ok fra B.93’s side af, men spillet var fornærmende ringe, dette til trods for holdet kom under pres fra starten af. Allerede efter få minutter havde Helsingør deres første to store chancer, men Conrado da Costa Januario reddede holdet. I det 12. minut kom der et fantastisk langskud som Conrado også fik reddet. På det efterfølgende hjørne scorer Helsingør efter to forsøg til 1-0.

Angrebene bølgede kun en vej, og det var mod ’93 målet. I det 20. minut scorede Helsingør igen efter et skud fra den lille Kjær.

Vi skal helt frem til det 28. minut, før B.93 kom til en afslutning ved Haitam Hajjami som afsluttede og målmanden måtte give et hjørnespark.

I det 34. minut får Helsingør deres tredje mål, det så virkelig ud til at være et klart off-side mål, en Helsingør-spiller scorer tæt på mål, men dommeren godkender det. Det var til stor frustration for spillerne, og specielt anfører Christian Stokholm som modtog et gult kort for brok.

1. halvleg var ikke god, alt for mange lange utilsigtede bolde blev spillet frem, og vi vandt sjældent de bolde, både fordi de ikke ramte nogen af vores, eller fordi vi tabte duellerne.

Fra 2. halvleg skiftede trænerteamet Godwin McKay ud med Lauge Persson på den centrale midtbane. Det ændrede ikke ved så meget, det var stadig Helsingør som havde boldovertaget og pressede på. Allerede efter 50 minutter havde de et farligt skud udefra, som Conrado da Costa Januario havde fingrene på. Der var enkelte perioder, hvor B.93 havde bolden, men det blev aldrig til noget frem af banen.

Efter 57 minutter fik Helsingør et straffe, hvor Morten Hegaard havde hånd på bolden efter Kjær havde leget lidt med flere af vores spillere. Helsingør scorede sikkert til 4-0. I det 58. minut skiftede trænerteamet Magnus Krogh Hansen ud til fordel for Jeppe Erenbjerg på kanten.

På det tidspunkt var B.93 nede på egen banehalvdel, enten for at begrænse skaderne, eller også fordi de blev presset derned. I det 70. minut scorer Helsingør på en ripost efter et langskud. I det 72. minut kom Nicolas Oguma ind i stedet for Matthias Andersen, som i frustration tømte alle vanddunkene og modtog et gult kort for det.

Man havde nærmest ondt af spillerne efterfølgende, og selvom ingen forventede point nødvendigvis i denne kamp, så kunne måden man tabte på godt have være bedre.

Holdet på banen

Conrado da Costa Januario

Matthias Andersen (ud 71′)
Morten Hegaard
Christian Stokholm
Adam Emme

Mikkel Mouritz
Godwin McKay (ud 46′)
Benjamin Lund

Nicolai Olsen
Haitam Hajjami
Magnus Krogh Hansen (ud 58′)

På bænken

Victor Michaelsen
Lauge Persson  (ind 46′)
Nicholas Oguma (ind 71′)
Jeppe Erenbjerg (ind 58′)
Daniel Stückler
Kemson Fofanah

Referat v) Frank Nielsen.
Topfoto af Christian Midtgaard.