Vælg en side

HIK – B.93 4-1 (0-1)

0-1 Søren Nørgaard (29′)
1-1 Selvmål af Hocine Derrar (54′)
2-1 Carl Lange (straffe 69′)
3-1 Oliver Larsen (81′)
4-1 Andreas Smed (90′)

Gentofte Sportspark
Ca. 30 tilskuere.

Årets sidste træningskamp blev spillet i Gentofte mod vore andendivisionskolleger fra HIK. Hjemmeholdet stillede med spillere fra deres divisionshold, mens B.93 havde taget børnehaven med på lørdagsudflugt, og stillede med en næsten ren ungdomstrup. Emil Farver, Mikkel Mouritz, Mads Walter og Nicolai Olsen var de eneste etablerede divisionsspillere i startopstillingen.

Men de mange U19- U17-spillere gjorde det faktisk ganske udmærket. Søren “Sø” Nørgaard bragte B.93 i front efter knap en halv time, da et hjørnespark fra højre blev forlænget af Leonel Montano, så “Sø” kunne sende bolden i mål fra nært hold. B.93 kunne endda have øget føringen kort før pausen, men Nicolai “Pukki” Olsen misbrugte et straffespark.

I anden halvleg var midtstopperen Hocine Derrar uheldig at lave selvmål. En hjørnesparksbold passerede ind midt for mål og ramte ham så uheldigt, at han kom til at forlænge den ind bag Victor Michaelsen. Michaelsen erstattede efter pausen Domagoj Lukac, som har deltaget i træningen i de seneste par måneder og i øvrigt stod en udmærket første halvleg.

Nicolai “Pukki” Olsen fik flere gode muligheder for at revanchere det brændte straffespark, men det var bare ikke hans dag i dag, og i stedet blev det unge 93-hold straffet i den anden ende. Carl Lange bragte Hellerup-holdet foran på et straffespark, Oliver Larsen scorede til 3-1 på hovedstød, før Andreas Smed lukkede og slukkede til 4-1 på en gratis chance til allersidst i kampen. Egentlig et misvisende resultat, for B.93 var HIK en fuldstændig ligeværdig modstander kampen igennem. Men rutine og skarphed trumfer som bekendt ofte ungdommelighed og mangel på konsekvens i de afgørende situationer.

Kampen blev i øvrigt skæmmet af et grimt uheld i første halvleg, hvor en HIK-spiller måtte køres på hospitalet med mistanke om et brud på anklen. God bedring herfra.

Holdet på banen

Domagoj Lukac (ud 46′)

Frederik Burchardi (ud 56′)
Hocine Derrar (ud 68′)
Emil Farver

Mads Walter
Mikkel Mouritz (ud 81′)
Leonel Montano
Malthe Weisdorf (ud 46′)

Youssef Dhaflaoui (ud 46′)
Søren Nørgaard (ud 56′)
Nicolai Olsen

På bænken

Victor Michaelsen (ind 46′)
Mateo Lombart (ind 46′)
Soufiane Dhaflaoui (ind 46′)
Søren Sørensen (ind 56′)
Emil Kurd (ind 56′)
Niels Morberg (ind 68′)
Berzan Kucukyildi (ind 81′)

Referat v) Mads Mazanti.

Se alle vinterens træningskampe.