Vælg en side

Også kvinderne måtte se sig slået i sæsonafslutningen. Sundby tog fra Svanemølleanlægget med alle tre point.

Cheftræner Rasmus Good udlægger på ny begivenhederne.

B.93 – Sundby 0-2 (0-1)

0-1 Pernille Mellergaard (20′)
0-2 Josefine Hjortshøj (51′)

Svanemølleanlægget
Kampen blev afviklet uden tilskuere.

– Det var ikke den måde vi ville slutte på.

– Vi har bolden forfærdelig meget, men nogle underlige fejl som vi selv kunne have undgået, gør at vi forærer dem to mål.

– Som sagt så har vi bolden forfærdelig meget, men vi er meget ineffektive, når det kommer til chanceskabelse i denne kamp. Vi har en del lige ved og næsten. Sundby tillader os også at skabe nogle chancer, men det var bare ikke godt nok. Det levede ikke op til den standard vi kræver af os selv.

– Jeg synes ikke vi var dårlige som sådan i kampen, det synes jeg slet ikke og man kan se udviklingen i vores evne til at holde modstanderne nede på deres egen banehalvdel, men paradokset er at vi ikke kunne åbne det op og så er det rigtig svært.

– Sundby leverer defensivt præcis det de havde brug for og scorer på to ud af tre-fire chancer de har.

– Vi er sindssygt frustrerede over at slutte sæsonen på denne måde, specielt når man står tilbage med en følelse af at det kan tælles på en hånd hvor mange boldberøringer nogle af Sundby spillerne havde på bolden, i løbet af anden halvleg.

– Nu går vi trods alt på en fortjent ferie. Mange spillere har spillet flere kampe på senior niveau end de nogensinde har gjort, så der er ikke noget at sige til at de er trætte nu, men vi ville selvfølgelig dette anderledes.

– Spillernes og holdets udvikling kan vi være stolte af over hele sæsonen. Det er bare ærgeligt det output vi får her til sidst og generelt i Kvalifikationsligaen. Nogle kampe har det bare været marginaler, så kunne vi lige så godt være med helt fremme i oprykningskampen.

– Vi prøver igen i den kommende sæson.

Topfoto af Emilie Langhorn: Christian Midtgaard.