Vælg en side

1. Kvindesenior var lørdag i Odense for at jagte de to tophold AGF og Sundby. Desværre udmøntede et stort pres til sidst sig ikke i en forløsende scoring denne gang.

Cheftræner Rasmus Good er klar med sin udtalelse om kampen til kampreferatet.

Odense Q – B.93 0-0

Odense Atletikstadion
Ca. 50 tilskuere.

– Vi havde alle betingelser for at vinde kampen. Vi brænder to 100 % chancer og trykker på for at vinde med alt hvad vi havde, men vi formår ikke at gøre det.

– Når chancerne får den størrelse og det ikke lykkes os, så sidder man tilbage og tænker at det er rigtig svært at vinde en fodboldkamp.

– At tabe kampen var ikke et tema, så vi ender med at smide vores 6’er og to stoppere frem på sidste linje for at få lidt ekstra fyld. Vi plejer altid at vinde når vi gør det, men i dag lykkes det os ikke.

– Vi må ønske Sundby tillykke med oprykningen og erkende at det ikke længere er i vores hænder i forhold til oprykning efter vi smed points i dag. AGF skal tabe til Odense Q næste weekend og vi skal vinde imod Sundby hvis vi stadig skal have en chance.

– Efter de to sidste kampe, så har vi fuldført andet år ud af en 3-4 års cyklus og selvom vi er meget stolte af udviklingen holdet har været i, så fylder skuffelsen naturligvis rigtig meget i dag.

– Vi er halvvejs eller lidt over halvvejs nu, så hvis vi formår at holde på stammen i næste sæson også, så kommer det til at se virkelig godt ud, med den udvikling holdet har været i de seneste to sæsoner.

Holdet på banen

Vanessa Karungi

Julie Hemmingsen
Nicoline Lieber Heilstrup
Julie Pauludan Madsen
Freja Lähteenmäki

Emilie Normann Langhorn (ud 72′)
Kristine C. Lindgaard (ud 57′)
Josefine Funch (ud 66′)

Silje Simonsen
Linnea Louise Borbye
Filippa Høgild (ud 72′)

På bænken

Pernille Rasmussen
Lúcia Leila José Moçambique (ind 57′)
Frederikke Troldborg (ind 72′)
Viktoria Einsbor
Josephine Visted Nielsen (ind 72′)
Signe Mertins
Solveig Helner Venset (ind 66′)

Foto af Lúcia Leila José Moçambique, der gjorde et stærkt indhop: Christian Midtgaard.
Kampreferat v) Rasmus Good.