Vælg en side

Avarta – B.93 0-0

Udvisning: Marko Radosavljevic, Avarta (90′)

Espelunden
435 tilskuere.

Intet nyt fra Vestegnen. For et år siden ved denne tid spillede Avarta og B.93 0-0 i Espelunden; det samme gentog sig på denne blæsende 2. påskedag.

B.93 lagde bedst ud og havde flere tilløb til gode muligheder. Ligesom mod B1908 var Oliver Drost på venstrefløjen manden bag det meste, men også Sebastian Czajkowski havde et fornuftigt forsøg, der dog strøg et stykke forbi den ene stolpe.

Men nogen chancerig kamp var der bestemt ikke tale om, hvilket heller ikke var så underligt med en strid blæst på langs af en frygteligt knoldet bane, der ikke indbød til andet end losseri. Til tider kunne man gribe sig selv i at tvivle på, om man var i Rødovre i 2016 eller til en tipskamp mellem Watford og Luton i 1983.

Mod slutningen af første halvleg fik Avarta tilkæmpet sig et spilovertag, men det eneste tilløb til en målchance blev forpurret af en glidende blokering fra en godt fightende Andreas Kaltoft. Og faktisk var B.93 tæt på scoring i halvlegens døende minutter, da Drost brød igennem på venstreflanken og sendte en flad tværpasning ind mod Mohammad Ali ved forreste stolpe, men Ali var for hårdt presset til at få bolden gledet i mål.

Anden halvleg blev om muligt endnu mere rodet og fighterpræget end første i takt med at banen blev stadig mere umulig at spille på. Hjemmeholdet fik kampens største mulighed, da B.93-forsvaret en sjælden gang blev fanget i ubalance, hvorpå bolden blev spillet på tværs til en helt åben mulighed ved kanten af feltet. Heldigvis strøg afslutningen et godt stykke over mål.

I den anden ende kom B.93s største mulighed, da Drost brød igennem. Desværre endte han med at tage så mange træk, at han til sidst fintede sig selv væk fra bolden, så også den mulighed løb ud i mudderet.

Til allersidst i kampen blev Avarta reduceret til ti mand, fordi den store Radosavljevic fik sit andet gule kort efter en grov eftertackling på Emil Farver. Men B.93 fik kun ganske få minutter i overtal, så det fik ingen betydning.

0-0 var et passende resultat på en kamp, der bød på meget få chancer og meget lidt godt spil, men til gengæld god fight og intensitet. Og et point på udebane under meget vanskelige betingelser mod rækkens tophold er da ikke så dumt endda.

Holdet på banen

Ronni Raun

Jonas Berg
Martin Heisterberg
Marco Holst
Emil Farver

Andreas Kaltoft
Anton Peterlin

Sebastian Czajkowski (ud 72′)
Sean Elliot Christoffersen (ud 89′)
Oliver Drost

Mohammad Ali (ud 85′)

På bænken

Nicolai Olsen (ind 72′)
Nico Jørgensen (ind 85′)
Michael Jonssen (ind 89′)
Omar Roshani
Bjørn Zabell
Adam Jørgensen
Frederik Bruhn

Kampreferat v) Mads Mazanti.

Cheftræner Morten Rutkjær udtaler om kampen

Efter at have spillet topkamp mod Avarta sidder jeg med en fornemmelse af tilfredshed. Jeg vil altid vinde, men på en meget svær bane og mod en god modstander er jeg tilfreds med det ene point.

Vi holdt nullet og havde en god defensiv base. Det er jeg meget tilfreds med.

Det offensive spil lykkedes ikke i dag på grund af de svære baneforhold, men drengene gjorde hvad de kunne.

Jeg er fortrøstningsfuld for de kommende kampe. Jeg synes, vi har et meget modent og ungt hold, som bliver endnu stærkere de kommende uger.