Vælg en side

1. Kvindesenior spillede 0-0 i lørdagens udekamp mod ASA Fodbold. Det er den trejde kamp ud af de seneste fire kampe i sæsonen, der ender uden scoringer.

ASA Fodbold – B.93 0-0

Robotize Park
Ca. 50 tilskuere.

– Vi kan være glade for at holde nullet, defensivt så det fint ud. Fint nok til at vinde en fodboldkamp.

– Vores kvalitet var der ikke rigtig i dag. Der manglede noget rytme og så var vi ikke lige så skarpe til at skabe chancer, som vi plejer, så generelt manglede vi kvalitet i vores præstation på bolden.

– Det var som jeg sagde før kampen, om vi vinder kommer an på om vi scorer. Vi har ikke haft det udtryk som jeg gerne vil have i de sidste to kampe, så vi skal tilbage til de fundamentale ting igen. Tilbage til ABC.

– Pigerne forsøgte at vinde og vi havde nogle muligheder for at gøre det, men det blev ikke som vi ville have det i dag.

– ASA skal have ros for deres mand-mand pres. Det er svært at spille imod når vi ikke klikker, fordi det gør det svært at sætte pasninger sammen, fordi banen så hurtigt bliver åben.

– Det var meget alt eller intet fodbold og i dag må vi bare konstatere at de lykkedes. De havde også nogle gode muligheder for at score i dag.

Holdet på banen

Ida Tommerup

Sofie Thrige
Julie Pauludan Madsen
Nicoline Lieber Heilstrup
Julie Hemmingsen

Emilie Normann Langhorn
Frederikke Troldborg
Josefine Funch

Silje Simonsen
Linnéa Borbye
Jazmin Issa Schultz-Petersen

På bænken

Pernille Rasmussen
Lúcia Leila José Moçambique
Josephine Visted Nielsen
Signe Mertins
Omewa Joy Ogochuckwu

Referat v) udtalelse fra cheftræner Rasmus Good.
Topfoto af Josefine Funch fra Odense kampen: Christian Midtgaard.