Vælg en side

Stærk indsats over hele linjen.

HB Køge – B.93 0-0

Tilskuere: Cirka 50.

På papiret et flot resultat for vores bedste kvindehold. Vi gav ordet til holdets cheftræner, som så kampen på denne måde.

Rasmus Good

– Formålet med kampen var at give alle mindst en halvleg, hvilket alle også fik.

– Dernæst at vores overførselsrate fra træning til kamp var så høj som muligt, især også hvad vi lærte under kampen, i forhold til at løse modstanderne og de erfaringer vi gjorde os under kampen.

– Vi foretager også 4-5 taktiske ændringer under kampen i forhold til vores tilgang, som spillerne tog rigtig godt imod.

– Jeg synes der er rigtig mange gode præstationer og at vores første halvleg især var rigtig god. Vi spillede med mod, men ikke for stor respekt i forhold til at vi godt er klar over, at det er Danmarks bedste hold, set ud fra at de vandt mesterskabet sidste sæson.

– Der er jo kun to spillere som ikke var en del af holdet i sidste sæson, som spillede med i dag, så det vidner meget om den udvikling vi har været i.

– Når vi ikke kan købe de bedste spillere, så må vi jo udvikle dem selv og det er dét vi forsøger i vores daglige arbejde.

– Kampen handlede ikke så meget om resultatet eller præstationer, men derimod om minutter og læring.

– Når det er sagt er det sindssygt flot at holde HB Køge fra scoringer i 70 minutter. Jeg tæller vel at de har 4-5 rigtig store chancer over 70 minutter, hvilket også er en flot udvikling siden sidste sæson.

– Vi kunne godt afvikle lidt hurtigere på nogle ting og være noget mere tålmodige omkring deres felt, men udover det er jeg stolt af hvad de leverede i dag, imod et rigtig godt HB Køge hold, som jo kan stille to start 11’ere med rigtig stor kvalitet.

– I perioder af kampen spiller vi også rigtig flot og har kontrollen, hvilket vi også kan være stolte af.

– Nu ser vi frem til næste kamp imod FCN på Right to Dream Park, hvor vi igen glæder os til at måle os med en dygtig Kvindeliga modstander.

Holdet på banen

Emilie Schrøder

Silje Simonsen
Nicoline “Nisse” Lieber
Julie Pauludan Madsen
Sofie Thrige

Frederikke Troldborg
Emilie Langhorn
Josefine Funch

Michella Østergaard
Linnéa Borbye
Natasha Shirazi

På bænken

Kristine Lindgaard
Josephine Nielsen
Cathrine Graversen
Signe Mertins
Julie Hemmingsen

Skrevet af Claus Vandborg.
Fotos af Christian Midtgaard.