Vælg en side

1. Kvindesenior vandt 2-0 i Varde. Cheftræner Rasmus Good var stolt over at se reaktionen i 2. halvleg efter sæsonens hidtil dårligste halvleg.

Rasmus Good fortæller om opgøret.

Varde IF – B.93 0-2 (0-0)

0-1 Linnéa Borbye (71′)
0-2 Omewa Joy Ogochuckwu (88′)

Sydbank Stadion
Cirka 100 tilskuere.

– Første halvleg var den værste præstation vi har leveret denne sæson. Anden halvleg var længder bedre.

– Vi havde i første halvleg udfordringer med at ramme teknisk kvalitet, vi virkede stressede. Vardes pres var godt og aggressivt, løsningerne var der, men vi brugte dem ikke, så vi fik ikke rigtig spillet os ud af det med kvalitet.

– I det chanceskabende var vi heller ikke gode. Det blev meget frem og tilbage hele tiden, det hele på Vardes præmisser. De er jo super afklaret i hvad de vil og gør det med stor kvalitet. Det er et rigtig godt kollektiv vi har spillet imod i dag, de gør alt sammen, så det gør det svært at udstille dem.

– I anden halvleg får vi justeret nogle ting taktisk og så har vi den ønskede kontrol, som bliver større som kampen skrider frem.

– Da Linnéa scorer til 1-0 er det som om de falder sammen, blandet med at vi får et boost, så derfra var der en følelse af at vi vidste vi ville vinde.

– Vi blev også bekræftet i hvor vigtige de relationer vi har på banen er. Vi har nogle spillere som bare ved hvor hinanden er uden at kigge, fordi de kender hinanden så godt og det resulterede i at vi sammensatte nogle rigtig flotte ting.

– Det kræver sand karakterstyrke at vende sådan en første halvleg, til det vi leverede i anden halvleg og det kunne man mærke på truppen.

– Denne kamp har vel givet den største glæde i truppen, af de kampe vi har spillet i denne sæson, på grund af måden vi sluttede kampen på, når vi havde det så svært i starten.

Holdet på banen

Vanessa Karungi

Sofie Thrige
Emilie Langhorn
Nicoline Lieber Heilstrup
Kristine Lindgaard

Frederikke Troldborg
Josephine Visted Nielsen (ud 46′)
Signe Mertins (ud 46′)

Lúcia Leila José Moçambique (ud 71′)
Omewa Joy Ogochuckwu
Linnéa Borbye

På bænken

Ida Tommerup
Julie Pauludan Madsen (ind 46′)
Josefine Funch (ind 46′)
Viktoria Einsbor (ind 71′)
Julie Hemmingsen

Topfoto af Linnéa Borbye: Christian Midtgaard.